Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ms.neomagic nevim porad spinim
@hul u pepina ne 🙂 na nem nikdy nic nemam
@hul na max by jsi mela uz krasneho
@ms.neomagic držím pěsti na zítřek 😉 v kolik jdeš?
@ms.neomagic jo už čtu 😉 👏 🙂 tak ať to dobře dopadne ;)
@milujicimamina dobře tak jsem zvědavá co bude zitra. Přijde mi ze podobného jsem mela minulé a pak došla MS. Jsem husa ze testuju brzo.
@milujicimamina už by se Ti to myslím rozjelo a pokud se ti to nerozjede ani zítra tak super ;)
Holky a co se bere jako spineni? Ze zacatku to byl hnedy vytok ted spis pruhledny hlen s krvi svetlou ale fakt jen na tamponu vzdy trochu tak nwvim
@milujicimamina řekla bych ze co není na vlozku ale max na intimku tak je spineni ...
@milujicimamina vidím krásné dušíky!!! Držím palečky!!
Tak slaba ms je zde holky dekuji za podporu
@dddkkk bohužel ☹
@milujicimamina To jeste nic neznamena..
Tak dneska mi vecer nebylo zrovna nejlip. Ale protoze jsme byli na oslave a tlaskala jsem jidlo jedno za druhym, tak to bude z toho 😀 skoda. 😀 porad doufam, ze zaspinim, abych si rekla, ze uhnizdovani je tady 😀 vim, ze to nemusi byt, ale ja chci 😀 je to hrozny. Kezby se nam v brisku uz klubal skritek a zacala jsem mit jine starosti 😀 kdyby nam to kdysi davno hned prvni mesic vyslo tak bych momentalne uz byla po porodu 😀 no jo, ale kdyby. 🙂
@yukonek věřím ze to bude v pořádku 😉 ozvi se s výsledkem 😉🍀...
@milujicimamina jak říká @ms.neomagic to nemusí nutně znamenat, že to je ztracené...🌷🍀 slabší může přijít a pokud bude něco na testu není to definitivní...;) drž se ještě, nebyla by jsi určitě jediná...případně přeji sílu a chuť na další snažení! ;(
@milujicimamina hele moje mamka když mě čekala měla do 4 měsíce klasickou silnou ms a sem zdravá jako řipa😂😂😂😂
@hul testuješ moc brzy 🙂 já nějak 4 dny před MS neměla ani ducha, úplně sněhobílo a nakonec jsem to nedostala, den po vynechané MS jsem měla dálnici jak blázen. Dělej to z ranní moči a vydrž, až se opozdí menzes. Teď to je buď a nebo, nic s tím už udělat nejde. Tak se netestuj a počkej až to (ne)dostaneš. Zatím na testech nic nevidím, jen když se hodně snažím, tak na to ztmaveném. Ale to ještě fakt nemusí nic znamenat 🙂 moooooooc držím pěstě!!!!!

@milujicimamina jj,zitra v 10:30..porad me poboliva sem tam podbrisek a mam trochu zacpu,az me z toho boli prdka :-\ no povim ti,jestli mi rekne,ze mi nic neni,ze jsem v poradku,tak snad pujdu do Bohnic...no a koukam,ze ty ducharis..tak to je fajn,ne?