Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@barbarosi94 bolesti jak kdybych mela MS, chodim i na zachod kontrolovat 😀 ja bych se uz nicemu nedivila kdyby prisla driv 😀
@leymea ja taky 5 s dneskem, beru tl uz od zitra,takze ms nesmi dojit v sobotu 😃😃 takze pokud nedojde, budu testovat az v sobotu 😊 driv to prdim
@barbarosi94 nu ja ji ocekavam v sobotu a testnu v patek. 🙂
@leymea tak drzim, pevne pesticky 😊😊
Holky co měřite je před MS normální ze je čípek tolik nízko ...dnes mi vadilo i to měření...je to nějaké citlive tam :-\
@mi89 no jistota není nikdy, existují i výjimky i v teplotach ale celkově tj.spolehlivy ukazatel na MS, ovu nebo těhotenství... kdyz se měří správně a za stejných okolností a cely cyklus, nebo nejlépe více cyklů už poznáš co a jak ...je hodně faktoru ovlivn.teplotu takže každý má vlastní originální křivky a jsou tam ruzne odchylky ...někomu pred MS teplota klesá někomu ne, ale teh.je o nepříliš klesajicich teplotach...každý ty hranice ma jinde...jinak doporučuji,ovsem chce to trochu stresuodolnosti 🙂 👍 To asi každá co merila zná ;) Je to skoro jako si dělat každý den test :D s tím rozdílem že si zatím můžeš jen myslet ;)
@mi89 BT musis merit hned po probuzeni,dokud jeste lezis...pak uz se to nepocita..
@ms.neomagic aha, díky 😉
@mi89 musí to být klidová teplota měřená těsně po probuzení jeste v posteli bez vstavani (dole nebo v puse, většina měří dole, je to přesnější)...(kazdy den ve stejnou hodinu a chce to měřit fakt více dní ...a zapisovat...nastuduj na nějakém portale jeste dopredu aby nedocházelo k fal. odchylkam ;) diky alkoholu, jiné místnosti, jinému oblečení, nemoci, jinému casu měření,opak.mereni atd atd 🙂 ony ty odchylky budou ale i tak je muzem minimalizovat 🙂...
holky tak krev negativní 0,1 :/

@barbarosi94 ja 5 dni do MS. Drzim palce 😉