Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@milujicimamina ne zatim nemeskam. V dubnu byla ms 6.4 v kvetnu prislo 10.5 spineni a konec. Jsem z toho uz jelen
@monikavitezslav taky to mívám minule byla ms 4dny a ted jeden den 😀 tělo si s námi hraje,jen zkus se tolik neupnout já vím že to nejde ani mě to nejde ale ještě před meškáním to fakt nemá cenu ☹ to i kdyby dr chtěl tam neuvidí nic
@milujicimamina ja bych treti chtela moc ale rikam si ze kdyz mame s manzelem 2,5 roku nechraneny sex tak by se prece muselo neco stat. Zacinam si myslet ze sen v prechodu
holky tak já nevím včera špinění do odpoledne,večer až dnes do cca 9h nic,a ted zase...do pondělka je sarka daleko 😒
8.6 mam prijit znovu. Tak pockam do 8☹
@monikavitezslav to ještě bud ráda že je doktor takový se mnou by se asi ani před ms nebavili 🙂
holky takze ja minule pondělí ovulka, poctivé snažení 🙂
tohle pondelí na utz vysoká sliznice, vcera a dnes tupa bolest v podbrisku a otekle prsa a zkousela jsem cipek - vcera dole a dnes ve sprse jsem na neho nedosahla.
v pondělí mám termín ms, tak doufam ze jiz neprijde.
Mam 7mi letou holcicku a dva potraty - prestalo tukat srdicko - v 1trim. oboje bez revize
@pavcik123 tak to vypadá dost nadjně a testovat se chystáš?To už by mohlo i něco být na tt
@milujicimamina ahojky, rano jsem zkousela peino z dmka a byl ciste bily ale zas epokud k uvrtání došlo včera/dnesy tak je to na hcg brzo podle me 🙂
@milujicimamina snazime se od posledniho potratu kazdy mesic poctive, tj od rijna
@pavcik123 to ano bude ještě brzy možná tak potom hlaš jak jste dopadli 🙂 já už chci testovat 😀
to víš že budu 🙂) už aby byla aspon neděle
@milujicimamina ahoj kdy se chystáš testovat?
@asus jsem 4dpo nejradeji bych hned rano nebo i ted 😀do ms nevydrzim takze asi 9-10dpo 🙂
@milujicimamina a jake testiky mas?😊 ja si objednala dr.maxe tak cekam az dorazí měli dopravu zdarma
@asus maji jeste tu akci?
@asus zadne nemam prave
@milujicimamina uz ne byla jen tri dny😐 .ja prave jine nechci.ukazuji blbosti
@asus taky si je koupim 🙂 skoda ze uz ta akce neni jako postovne 80kc je moc
@milujicimamina prave proto sem jich objednala vic😃 .Ale jine testy fakt nechci ukazuji falesnaky😐
@asus taky mam takovou zkušenost bohužel
Testik je slabé pozitivní 🙂
@monikavitezslav ne...
@monikavitezslav tak nic nevidim😔
Skoda☹ holky modlim se aby to do srpna vyslo. Ja to iui nedam.
@snazimese2015 to vypadá na vadny test.

@monikavitezslav a už meškáš teda? Je to zvláštní ale myslím že by už mělo být vyšší, mám pocit že už jsi ho jednou neměla uplně na nule že, je to těžké ale ☹