icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
monikavitezslav
13. čer 2016

@1nelinka ni uvidime kazdopadne dekuju.

juliemichal
13. čer 2016

@monikavitezslav těhulka,těhulka a těhulka jsi,gratuluji ♥ ♥

monikavitezslav
13. čer 2016

@juliemichal dekuji jsem z toho mimo a co teprv manzel? Ten bude mit infarkt

juliemichal
13. čer 2016

@monikavitezslav ale nebude,však jste se taky dlouho snažili,ne? 🙂

monikavitezslav
13. čer 2016

@juliemichal jjo jen jsem zmenila zamestnani a sup mimco je tu.

juliemichal
13. čer 2016

@monikavitezslav já jsem taky byla v práci 2 měsíce a ono se to povedlo 🙂 🙂

simkrk
13. čer 2016

Zmenila jsem taky zamestnani a sup mimco 🙂 a jsem na pracaku :/ :D co se da delat 🙂 zkus udelat test jeste treba v patek a uvidis jestki bude carka jasna 🙂 smja mela slabou a po tydnu tam skocila druha hnedka :D

juliemichal
13. čer 2016

já jsem právě na nemocenské 😀 😀 a ne na pracáku,ale stále uvažuji zda bych s pracáku nedostávala víc peněz než když jsem na nemocenské,ale asi ne,že? 🙂

nordjane
13. čer 2016

@monikavitezslav jasne pozitivni 🙂 kdyz to reknes v praci az po zkusebce, tak te vyhodit nemuzou, kdyztak bez pak na nemocenskou. A pokud mas za posledni dva roky oddelano 270 dni, tak mas standardne materskou a pak rodicak...

monikavitezslav
13. čer 2016

Holky ale ten pracak vas vyplaci jen pul roku ne? Zkusim se s fabrikou domluvit zda by me tam nenechali ale pri 12h smenach pochybuji. Pokud skoncim v praci dum neutahnem.

monikavitezslav
13. čer 2016

@nordjane muzu sz?

kecka28
13. čer 2016

@monikavitezslav promiň za osklivou reakci, ale proč jste se tedy tak urputne snažili o mimi? :-/

nordjane
13. čer 2016

@monikavitezslav klidne... 🙂
@juliemichal rozhodne lepsi nemocenska, pokud jsi na nemocenske stale si zamestnana. Tak proc bys davala vypoved a chodila na pracak?

monikavitezslav
13. čer 2016

@kecka28 ja miminko samozrejme chci jen v tehle situaci sem uz necekala ze to prijde. Vzdy jsme si s manzelem poradily ale ted resim tu praci.

juliemichal
13. čer 2016

@nordjane jé tak o tom jsem ani nevěděla,že jsem stále zaměstnaná když jsem na nemocenské 😀 a jak je to potom s rodičákem?odpracováno mám 2 měsíce takže asi si ho potom dám na manžela,že? 😀

nordjane
13. čer 2016

@juliemichal tobe nekde bezela smlouva nez jsi nastoupila sem, ne? Takze bys mela mit snad materskou mam pocit...

juliemichal
13. čer 2016

@nordjane ano ano běžela,ale spíše si myslím,že budu mít nárok na mateřskou přes manžela,ale to nevadí 🙂 🙂

nordjane
13. čer 2016

@juliemichal materska je neco jineho nez rodicak... napis do vse o materske s rodicovske, tam ti 100% odpovi, se tam tomu venuji 🙂

juliemichal
13. čer 2016

@nordjane děkuji 🙂 takže na manžela bych měla rodičák tj od narození miminka a na sebe bych měla mateřskou a to od 7 měsíce těhu?😀

kato83
13. čer 2016

@riga aha takze je to v podstate stejne jako kdyz bych testovala tehotenskym testem? 🙂

monikavitezslav
13. čer 2016

Je rozhodnuto rano klusu na gyndu a vecer na nocni

simkrk
13. čer 2016

@juliemichal vubec nevim :D ja na nemocenskou nechtela z duvodu vychazek :D 🙂 by me kleplo :D

juliemichal
13. čer 2016

@simkrk já mám vycházky od 13 do 19 hod tak jsem ráda,ale máš pravdu vycházky jsou docela nanic 😀

riga
13. čer 2016

@kato83 to ne. U ovulačního testu je jen testovací čárka silnější než kontrolní, velké změny na něm vidět nejsou (na rozdíl od pozitivního těhotenského). U ovulačního si navíc nemůžeš být jistá, jestli ti ne signalizuje ovulaci zvýšeným LH.🙂

monikavitezslav
13. čer 2016

Holky ja furt koukam na ty testy a jsem z toho mimo. Vim ze mudr zitra asi nic neuvidi ale krev mi snad vezme. Rano jeste testnu ukazi vam testik a pak drzte palecky at je vse ok.

monikavitezslav
13. čer 2016

Za deset minut me ceka ukazka manzellovi snad nebude mit infarkt.

kato83
13. čer 2016

@riga ovulaci jsem mela zjistenou diky ovu testu... ted budu cekat jestli to konecne vyslo ... 🙂

kato83
13. čer 2016

@monikavitezslav hodne štěstí 🙂

monikavitezslav
14. čer 2016

Dobre rano holky manzel byl spis v soku. Ale vzal to. Jinak tady ranni test a prijde mi ze slabne juknete

fifacek
14. čer 2016

Ahojky, mě přijde dost silný 😀