Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikavitezslav tak to je mi lito ☹ drz se.
@leymea dekuji. Zacinam silet protozd mi vubec nikdo nic nerekne. Uz sem z toho vyrizena tak sem si nechala zavolat svyho gynekologa.ktery je shodou okolnosti primar kolinske porodnice a uvidime.
@dmklarka Určitě vadnej kus ... já měla první čárku na Dr. Max zrovna jako ty a o 2 dny později na digi 2-3 .... Pokud byl úplně prázdnej displej, tak si buď neměla test ponořenej do moči 20 vteřin a nebo to byl fakt vadnej kus .... kdyby byl test negativní měla by jsi tam mínus ...
@dmklarka Tomu se říká mít obrovskou smůlu ... člověk si chce připlatit za jistotu a ono to sním takhle vydrbe ... Ale potichu moc gratuluju 🙂 Pro uklidnění ti pošlu jak vypadal můj 1. a 2. test ... Jinak já šla na gynekologii hned jak jsem měla obě čárky stejně silné a na digi 2-3 a nebylo nic vidět ... týden na to bylo vidět jen dutinka a za 2 týdny na to už byl vidět malinkatej červíček ... takže bych se objednala až tak za 4-5 týdnů dřív ne... aby jsi pak nebyla vystrašená jako já, že nikde nic. Pro klid duše je dobrý si zajít jako samoplátce na odběr HCG.

@jarmulka Děkuju 🙂 Ráno zkusím další a pak kdyžtak zkusím digi ;)