Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ja bych se potichu radovala 🙂
Ja bych se radovala klidne hlasite, ja mela carku ještě slabsi ( spis jsem si ji tam představovala )a jsem tehule🙂
@vevebubu udělej si zítra další a uvidíš ;) ale myslím, že se radovat můžeš ;)
Díky holky, nějak tomu ještě nemůžu věřit...🙂
Tak zprava od pani doktorky...zvysene hCG. Potvrdit zatím nic nemuze, protoze ani na ultrazvuku nebylo zatím nic moc videt. Tak v patek znovu na ultrazvuk a v pondeli na krev... tak snad to vypadá nadejne....
🙂🙂
Ahoj ženy ,
mám 4 dny zpoždění s MS.Dnes i včera jsem si dělala TT značky BENU (citlivosti 10 i 25) .
Chystám se ještě koupit nějakou jinou značku TT,jelikož recenze na BENU nejsou moc pozitivní.
Tak co myslíte? (růžový 27.10.2014,modrý 28.10.2014 viz.fotka) Vždy dělané z ranní moči.
Děkuji za názory a přeji příjemný den 🙂
@juziii gratuluji, ať proužek sílí ;)
4 testy 4 duchové, hergot to by v tom byl čert, kdyby už to neklaplo... 🙂
Já tam vidím ducha🙂...a přesně na tomhle testu jsem měla ducha a pak jsem těhotná byla.-)....tak snad se zadařilo. Opakuj test zítra ráno z ranní moči...to už by to mohlo být vidět lépe🙂
já tam teda nevidím nic, bohužel
já vidím... taky stopuju,ale jde videt vic než muj 🙂
@terkakerka test sem měla podobný a dneska mi doktor řekl, že jsem těhotná 🙂.... takže podle testů si myslím, že to tam je 🙂 co se týče špinění, tak to tu psalo hodně holek, ale pro klid bych zavolala na gyndu 🙂
Tehu...ja to taky tak mela a jsem v 6.mesici 🙂
@terkakerka To by mohlo byt spineni k uhnizdeni vajicka, carka je znatelna, testni za 2 dny a uvidis! Drzim palce.

Děkuji....snad to vyjde 🙂