Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Díky moc za rady holky! Mám teď krizové období, tak by to bylo krásné a hlavně to byl náš první pokus 🙂
@tuzemka Mam to jako ty..musime verit,ze to bude dobryyyy 😉
@depresska1989 ze je to tam 🙂
@ms neomagic Ježžíš,to by byla paráda 🙂 Uvidíme ještě ráno, toto je dělané dnes v 7 večer 🙂 Moc děkuju ;)
@depresska1989 ja mam taky hcg silnejsi vecer,ale u me je to tim ze delam nocni :-\ jinak pokud je to mamatest,tak zkus jeste jinej 😉
@ms.neomagic Jj je to GS mammatest..Pokud bude zítra opravené auto,sjedu do lékárny a koupim i jiný 🙂 Jaký bys doporučila? Clearblue?
@depresska1989 bud clearblue,nebo pd dr.max,ty obyc..jsou taky dobry 😉
@depresska1989 takže to byl ten test GS- mamatest? A citlivost 10 ?
@depresska1989 gratulace 🙂
@laura1972 Ano,mammatest citlivost 10 🙂 Ted si půjdu az vylezu z postele udělat další, doma mám jen mammatest,pokud bude dnes opravené auto pojedu do města a koupim i jiný ale by se to potvrdilo 🙂
@ms.neomagic Jo od Dr.Maxe jsem měla taky ale teď jsem bohužel koupila tyhle- jiná lékárna 🙂 Tak pokud to vyjde a dostanu se dnes do města hned ho koupim 🙂
depreska1989 Ahojky prosím tě po kolika dnech vynechání máš na tomto testu takovou čárku? Děkuji a moc gratuluju! 🙂
@depresska1989 také bych se chtěla zeptat na to samé, testovala jsi i před ms?
@tuzemka Taky mas porad jen svetly dusiky?
@tuzemka No u mě to je malinko složitější, mám cysty na vaječnících, delší cykly 29-39 dní plus sem tam anovulační cyklus a přítel málo spermií ;) Dr. mě poslala do Sanusu kde mi byla doporučena inseminace..Ale to víš, než se tam něco děje tak od dubna se nedělo skoro nic :D 8.6. jsem byla na folikulometrii kde folikul 13mm,v neděli 12.6. píchání v podbřišku plus pozitivní ovulační test-tak jsme to s přítelem párkrát pojistili :D Hned v pondělí znova UZ jak folikul roste ale byl fuč..Tak mi na 10 dní nasadila Duphaston že kdyby se zadařadilo pomůže oplodněné vajíčko udržet v děloze.. Mám testovat až zítra ale kdo to má vydržet :D
@depresska1989 ahoj já měla taky takovou čárku 🙂 mamatest prej dělá duchy, ale tohle není duch, ale čárka a navíc si nemyslím, že by vyšlo víc pozitivních po sobě 🙂 takže mi dovol gratulovat 😉
@ms.neomagic Právě že ano mozna i světlejší ☹ ale zase mě nehorázně bolí prsa. Mám teď 2. den po vynechání.
@laura1972 No dnes 33 den cyklu,ovulace byla 18 den..U mě těžko říct kdy menstruace.. Bojím se aby to nebylo předčasné,čárka silnější než včera..
@depresska1989 takže pokud jsem to dobře pochopila dnes jsi 18 dní po ovulaci?
@sarinka0411 Moc děkuju, snad to s mýma problémama není předčasné ;)
@laura1972 Ano
No holky ovulace 12.6.
@depresska1989 aha, já myslela, že ovulka byla 18. den z dnešních 33 🙂

@tuzemka ja bych tu gyndu mozna zrusila a spis rano jen zavolala ze se ms nedostavila ze mas carku na testu at te objedna az bude dr chtit. ted stejne nic neuvidi max vezmou krev. rano bych zavolala