Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
@hanickamalinka a co bys chtela slyset? 🙂 carky jsou luxusne videt, tak gratulaceeeee! 🙂
Děkuji. Je to neplánované, doma máme už skoro 14 měsíčního prcka. Za tu dobu jsem se ještě nevyspala a asi se ani nevyspim. 🙂
@nikoletaxx jestli mas strach ze se hormon nezveda jak ma tak si zajdi na krev.. hormon by se mel zdvojnasobovat co 2dny tak si zajdi treba zitra a v patek a budes vedet na cem si.. Ja byla v pondeli a na kontrolni odber jdu zitra a moc doufam ze to pekne poroste..🙂
Ahoj holky tak jsem dneska byla na první kontrole podle poslední Ms. Jsem 5+6tt. Ale ještě tam nebylo nic vydet jen dutinka doktorka říkala že je to ještě brzo něco vydet dostala jsem utrogesten musím hobrat dvakrát denně a mám neschopenka. Ale dostala jsem už tehotenskou průkazku na kontrolu jdu 13.7 snad už tam bude srdeční akce zase se moc bojím😞
@laura1972 mě clearblue tohle samý 2-3 ukázal přesně v den kdy měla přijít MS
Asi je to vsude jinde ja u nas na poliklinice platila 250 kc a rekla mi at se stavim po 15h ze mi da vysledek..
@nikoletaxx
Holky jsem nejaka nestastna,za 3dni mi asi moc nevzrostlo hcg..na testu mam porad jen duchy ☹ je mozny,ze to roste tak pomalu?
@nikoletaxx tak pockej tim nic nezkazis..🙂 v patek ti rekne jestli tehu jsi nebo ne.. Drzim palecky
@ms.neomagic ja jsem taky tyden honila duchy. Nekdo ma dve carky az za 3 tydny treba. Jaky je dnesni test?
@ms.neomagic nekomu opravdu roste pomalu hlavne bud v klidku a uvidis ze na tebe brzo vykoukne dalnice..🙂
Holky, co říkáte na hcg 15,1 po Ket..jsem dnes 13 den..mám přijit v pondělí znova na krev..bojím se že se to odplaví s menzes 😒
@fresijka podle nejakych tabulek vzrustu hcg to je v norme, jestli spravnr koukam, tak tam je v tomto tydnu rozmezi 3-426 jednotek. Uvidis jak poroste dal! To bude vice vypovidajici udaj, jeste neves hlavinku!
@ivatko0406 Děkuju, no dost lidí mi řeklo, že jim takhle skončilo biochemické těhu..snažíme se pět let..tohle se mi ještě nestalo...silně ale špiním už týden..bez krve ale špiním, tak ti nevim

@nikoletaxx i když to asi dyl když tady pises, ze bys měla byt cca 6 TT.