Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@cocochanel85 zkus to z ranní a nebo třeba za den za dva a uvidíš 🙂 já s mamatestem problém nikdy neměla když jsem těhotná nebyla bylo prostě bílo a jen jedna čárka nikde žádný duch... A teď mi vyšel se slabší čárkou v odpoledních hodinách a o pět hodin později jsem měla o hodně výraznější čárku 🙂.. držím palce 😉
@cocochanel85 mamatest tohle dělá pořád :( zkus raději dr.maxe, ten je podle holek tady zaručenej. držím ti palce!
@cocochanel85 fialovymu bych neverila ale tomu zelenymu ani. Myslim si ze budes mit rano silnejsi. 😊
@cocochanel85 zelenymu ano
@cocochanel85 já tedy vidím na obou, takže to vypadá slibně! 😉
Já měla ovu cca 16 dc a dnes jsem 29 dc, měla jsem tento měsíc clostylbegyt poprvé, no právě na tom zeleném jsem měla ducha i včera (dopo slabý ale večer silnější) a tenhle na fotce je dnes z večera..nechápu jak ty mamatesty ještě nestáhli z prodeje když jsou tak nespolehlivý ☹ takže už se těším spát a ráno uvidíme..ten rok čekání by už snad stačil 🙂
@cocochanel85 Ono asi jak komu dělají falešňáky, já je teda nepoužívám, ale co tady vím od jiných holek většina mluví o falešňácích a někdo na ně zase nedá dopustit... Nicméně pepino je řazeno taky mezi spolehlivé, většinou co holky píšou ukážou až později než jiné a nebo nic.. což by znamenalo veeelikou naději 😉
@cocochanel85 vypadá negativní. Já budu dělat ten samý zítra ráno 26DC
@cocochanel85 Myslím že je to aji na mamatest už hodně viditelná čárka 🙂 To falešňák nebude ;)
@cocochanel85 za mě to tam opravdu je 🙂 .. Jen tak dál!

@cocochanel85 Kup si ten z Dr.Maxe a uvidíš. Já takovou čárku měla, těhotná jsem byla, ale nevěřila jsem tomu.. Dr.Max ukázal líp 😉 Těžko se u nich rozliší kdy je falešná a kdy ne..