Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@cocochanel85 Ta dnešní je krásně růžová, já bych věřila tomu, že se zadařilo. 😲
@nina8888 nádhera moc moc gratuluji ♥ ♥
@juliemichal moc moc dekujiii
@nina8888 vůbec není za co 🙂 🙂 těším se na pondělí digi test 🙂 🙂 já si ho dělala když jsem měla daleko slabší čárku na dr maxu jako ty 🙂 ani nešla vyfotit 😀 no a digi mi ukázal +1-2 🙂
@cocochanel85 řekla bych, že tam je 😉 tak ať se drží!!!!
Ahoj holky, sem to sice úplně nepatří, ale třeba mi k tomu něco řekněte. Dnes jsem 44DC po revizi, MS nepřišla, příznaky mám spíš na těhotenství nebo ovulace než blížící se MS. Jenže ovulační testy vypadají takto, v reálu je to trochu silnější než na fotce..co si o tom myslíte? Že ovu teprve přijde, nebo už proběhla, nebo co si o tom myslet?
OK díky holky, já se teď holt chytám čehokoliv no, tak hledám nejspíš něco i tam kde nic není 😕
Holky jak dlouho trva uhnizdovani vajicka? Hodinu ...dve?

@nina8888 mám opravdu velkou cystu a mně to nic neukazuje, takže mně ne 🙂 a Ty nepochybuj! Tohle je miminko!!!