Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@karrlolka test mě přemluvil 😀 to mě pobavilo 😅 😅 já myslím, že tohle falešňák není, kor když je dělaný večer 😉 tiše gratuluji a přeji ať sílí!
@karrlolka za me pozitivni!
@buggyy no vida - dalnice jakvz prahy do brna!
Jako.carka je pekne videt i bez zvetseni tak srzim palce at sili 😊
@marrouc ahojky a jakpak jsi na tom ty? 🙂 viděla jsem tvůj krásný grafík na grafech 🙂 vypadá fakt suprovně,doufám,že už taky najdeš ty vytoužené // ♥
@juliemichal diky. Graf mam luxusni. Dnes termin ms,ale nejsem si jista tento mesic kdy byla ovu. Takze jsem bud 12,nebo 14dpo. Asi by duch na testu mel.byt,tak to asi nedopadne.
@marrouc takže sis testík dělala? ☹
@eshi taky vidim..ale co je to za test,s tema cinskejma znakama,ten jsem jeste nevidela 🙂
@juliemichal rano a bilo. Ted zbyva jeste posledni sance a to zazrak 😀
@marrouc ach jo ☹ možná je fakt brzo ♥ ♥ držím vše co se dá aby jsi za pár dnů našla toho krásného dušíka na tt ♥
@ivatko0406
Holky všem děkujiiiii 🙂
Ranní test byl o něco slabší..carka byla tedy méně výrazná , ale byla..
Málo jsem spala, a v noci musela jednou na záchod, a mela jsem nehoráznou nutnost furt pít -uplna suška prostě :+D takže se to asi dost naředilo..
V pátek zkusím asi další, zase večer a ráno - třeba jsem výjimka mam hCG večer větší než ráno. Spíš se bojím aby MS ještě treba nedorazila ☹
PS: všem snažilkam přeju at brzo taky objeví //, krásný pocit
Holky, tak jsem to před chvílí dostala, dokonce o den dříve, takže další cyklus,dloooouhy,začíná😠
Dekuji vam za nazory. Kvalita testu je v poradku, patri mezi drazsi, jen neziji v Evrope..a tu se vyrabi bezne prodejne testy az od 50 jednotek.
Jeste jednou dekuji..tak asi jen vyckavat 🙂
@ms.neomagic pripadam si uz hrozne vysilena. V srpnu jedu na dovolenou tak snad do te doby budu v poradku. Jen me boli ze tj tak zdlouhavy.
@monikavitezslav a proc najednou kyretaz?? mrzi me to..

@luckybara tak snad se to ted povede. Já mám 2 dny do MS,ale už nedoufam, dnes ráno negativní TT.