Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@kato83 jste mě tak navnadily s tím gelem 😀 jestli to teď nevyjde, jdu taky do toho 😅
@kastanek87 vyzkousej, treba to tem mrzkam trosku pomuze vydrzet 🙂
Ja mam bohuze jen dva ...
Holky na kdy je nejlepsi se objednat na gyndu na utz, aby bylo uz srdicko...🙂
Uz jsem mela 2x zamlkle tehu tak bych rada hned vedela co a jak 🙂
@kato83 když jsou komplikovanější těhu - začátky, zeptala bych se rovnou u dr. - sestřičky, tam jsou kontroly nejspíš hned, i když se tvoří jen váček, prostě se chodí co týden až 14 dní, v případě bezkomplikací cca 6. - 8. týden, to už by tam mohlo něco být .. alespoň já to tak měla🙂
@kato83 nejlepe tak 8+. To uz bude jasno. Ja jsem sla 6+4 a zatim byl zloutkovy vacek. Takze cekam dalsi dva tydny ☹
Tak potvora dnes dorazila, o týden později, tak jsem se hned objednala do Natu na 11.8.na prohlídku a vyzvednutí injekcí, tak snad to bude v pohodě a konečně se zadaří
Ahoj holky, jak se jmenuje ten gelik ? Kamoska se taky snazi o mimi, tak bych ji to doporucila..Kato ty si otehotnela diky gelu?🙂
@marienkah00000 vetsinou gel nezpusobuje otehotneni🙂
@marienkah00000 nevim jestli me pomohl, ale otěhotněla jsem 🙂 někdy je potřeba mrskam trochu pomoci 🙂
Holky, kdy jste si dělaly těhotenský test? Po vysazení jsem měla hrozné problémy s menstruací, musela jsem na vyvolávačku a potom mi doktor nasadil hormony. Měříla jsem bazálku, ta byla jako na houpačce, ovulace nikde. Začala jsem s bylinkami a první ovulace přišla tento měsíc. Podle testů i hlenu jsem ji měla 15.7., je to týden, od té doby mám už 7 dní bazální teplotu 37- 37,1 (před ovulací jsem měla 36,4-36,5). Kdy myslíte, že bych mohla zkusit udělat těhotenský test? Do ms mám tak 7 dní. Děkuji 🙂
@kato83 krasny vysledek 😉 tak at je mimi tam kde ma a hezky rostete a je vse oki 😉
@martina16horysek moc děkuji, snazim se myslet pozitivně 🙂
@ivatko0406 ahojky, tak jak si dopadla? Já jsem přišla sem až ted a vzpomněla jsem si na tebe.

@kato83 To doufám 🙂 Moc za něj děkuji 🙂 Krásně jsi nás s Jarmulkou podělila 🙂