Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ahoj holky, prosím Vás nevíte kolikátý den po oplodnění se pozná těhu podle krve? Děkuji 🙂
@teenyel Děkuji za odpověď. Takže 10 den od tulení by se mělo ukázat na krvi? Jde mi o to že jsem byla na RTG a asi půjdu ještě na mag. rezonanci. Tak bych si chtěla radši před tím zajít na krev, protože jsem teď měla špatnou MS hodně opožděnou a celou dobu od čekání na MS mám bolesti podbříšku a 3 dny jsme trošišku špinila, tak kdyby náhodou ať mám jistotu.
@nikoletka93 jestli mas halusky, tak je mam taky 😀 vidim
No právě že jsem vůbec nešpinila.. 😒 akorát mě bolelo v podbříšku a mám nateklí prsa...ale jako příznak nm nvm... 😒
Slabí čárky tam vidím..zřejmě to máme nastejno.. 😒
jo a @teenyel ten týden bych měla mít ovu.. 😠
@teenyel Já právě nevím kdy byla ovu... jsem to zatím nesledovala.. špinila jsem od tulení 8-10 den. A od poslední MS bylo tulení 10den. Ale MS posledn byla až 44 den a to tak že byla 4dny, první den černá krev a pak taková divná asi tím zpožděním stará..takže kdoví jestli pak to špinění nebylo díky tomu .
byt tebou pockam aspon 14 dni po....kdyz nevis uplne presne datumy 😉 a nebo testni tehu testem a kdyz zaznamenas dusika, nebo i treba po limitu, tak riskni krev 😉 ale to spineni mohlo byt hnizdeni, pokud to bylo 8-10 dni po tuleni...a nebo mas delsi cyklus a mohla to byt teprve ovulka....zalezi....
@radkafeil
@nikoletka93 tak tohle je lepsi jak ovu, ne? 😀
@teenyel jasně že je to lepší než ovu 😀 akorát nevím zda se mám těšit nebo očekávat sklamání ☹ ten duch mě pěkně napíná 😀
@nikoletka93 testni za par dni 🙂
co to je za otázku?? 😀 😀
@mimar Čekáš na třetí?

@renca_1 Diky 🙂 objednala jsem si v lekarne par dalsich testu, poucena odsud jsem vzala i nejake citlivejsi, zjistila jsem ze ten z DM nepatri zrovna k tem s jemnou citlivosti..
kazdopadne MS zpozdena dnes uz o 13 dnu, tak jsem zvedava co uvidim na dalsim testu, asi budu tentokrat zkoumat pripadnou carku podrobneji a ne ze to hodim po par minutach do kose 😀