Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@kato83 dnes jsem teprve 6DC, takže ovu bude nejspíš příští pátek, muž přijíždí v drtivé většině pouze na víkendy, takže to snaženíčko vyjde na ten pátek...samozřejmě využiju gelík od Tebe 😀 , a pak uvidíme....chtělo by to ještě ve čtvrtek, ale pochybuji, že by mu to vyšlo...tak uvidíme 🙂 Každopádně už se nemůžu dočkat příštího týdne 😀
@laura1972 jak je?vse v pohode?
@slunickova ahojky 🙂 jj vše v pohodě 🙂 jen ráno po probuzení mi bylo trošku divně, ale jinak v pohodě. Zrovna ted jsem sem hodila teh. test proužek, zkusila jsem ted citlivost 25 mlU a dnes mám termín ms 🙂 tak koukni, co na to rikas?
@slunickova str. 197 nebo ti to poslu sem 🙂
@laura1972 jj posli a beres utrogestan mi prijde xe ho tu berr snad kazdy na co to je
@slunickova tak tohle určitě falešné není 🙂 tam to je na 100% krásné taky moc gratuluji 🙂 💜
Holkymeli jste nekdo na zacatku tehotenstvi zvisenou teplotu v podpazi?ja u prvni holky ano s ted taky furt 37,3 ale pritom celo studeny
@slunickova jejda to je takova krasa ty testy... bych mohla cely dny obdivovat pozitivni tehotensky testy :D ja chci takyyyyy 😔
@slunickova já brala duphaston, myslím, ze ten co beres ty je asi na to aby se ti uvolnilo to vajíčko při ovulaci 🙂 tady je ten test tenhle ma citlivost 25 mlU neni to už 10 mlU a v den termínu ms tj.dneska, tak myslím, že ukázal dost dobře 🙂
@laura1972 dekuji mocc,doufam ze budeme mit vsichni stesti a mimisci budou pekne rust,jinak taky sem to mela dnes dostat,tak doufam ze ne
@laura1972 super je to tam😘
@slunickova nemáš za co, moc ti to přeji 🙂 já jdu k dr. ted ve středu na krev a UTZ 🙂
@laura1972 ja v pondeli a ty uz mas dite?a jak dlouho ste se snazili
@slunickova já už mám z předešlého manželstvi 2 dospělé a nejmladší dceři bude ted 12 let 🙂 mám už i 5 letou vnučku 🙂 Mám mladšího přítele ted a chtěli jsme ještě spolu aspoň jedno společné, ale brala jsem clostilbegyt od cervna,jelikož mě nedozravali vajíčka a povedlo se 🙂
@laura1972 aha tak super a kolik to je?me 35
@slunickova no me ted odzvonilo 25.7. 44 🙂 taky bych brala 35 🙂
🙂 Holky já jedu na víkend relaxovat na chatu, tak držím všem palce v testování ať ovu nebo těhu a v nedělu se mrknu na novinky, hezkej víkend 🙂
nevim, hlidalo se aby to bylo v deloze abych nemela mimodelozneni a jestli je srdicko.. 4+4 byl jen naznak vacku, 6+0 embrijko bez akce a 6+4 srdecni akce..

@terka228 moc dekuji zlaticko za podporu, urcite napisu co a jak. A jak Tobe jde snazenicko?? 🙂