Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ja jsem si to jeste na max priblizila a ani toho ducha:D tak jsem zvedava
Holky uz jsem z toho zmatena. Dnes test negativni, spletla jsem se nejspis budu az dnes 13 DPO ovulku jsem mela az 20 DC a odpoledme na toaletaku jemne zaspineni. Myslite, ze by se mohlo jeste jednat o zahnizdovani? Jak bych to mela ted s ms, kterou uz bych dnes mela mit? Dekuji moc za odpovědi!!
I ja si myslim, ale porad doufám 🙂 dneska me dost boli bricho, ale normalne me zacina ms silneji, proto me to docela zarazilo... Ovulku mam dost pozde a cyklus taky delsi, ale i tak. Diky za nazor 😉
@veronika334 ja jsem právě 17Dpo a tři dny zpoždění a carka postupne sili ale furt ještě není úplne na max. Clear Blue mam už v šuplíku nachystaný počkám ještě cca týden jestli nedorazí ms a pak udělám ;)
@tuzemka vis ono to taky hodne dela podvedomi co se tyce dostaveni ms .....kdyz doufas, ze by mohli byt dve carky,tak muzes mit i toto spineni a pak se to rozjede......je to to ovlivneny vsugeraci🙂 ja treba ted pri tretim ditku jsem poznala, ze jsem tehotna, ze mi bylo zle jakoby od psychiky a jedine co me napadlo si udelat test byla jsem tehotna 10 dni a ukazal mi hned plnou druhou caru....a byl jeden den spozdeni ms
@arielka222 tak ked čarka sílli gratulujemmm 👶 a hodne štesti nech I miminko tak sili ☺☺
@veronika334 U mna to este nie je, snazime sa presne 3 roky, tak by to bol zazrak. Ja som citila mimiska od 13tt, ze sa mi na jednej strane zasekol a potom pohyby od 15tt.
@sunny1sis juj a jak to ze ja citim take slabulinke len.
..ale k tomu zaseknutiu to som uz mala nedavno 😀 stale spim na boku a rano vstanem a prevalim sa na chrbat a pozeram 😀😀 ze na lavej strane kopcek tak som chytila a take tvrde 😄😄😄 to bolo urcite maličkee☺ az ked som vstala tak sa to vyrovnalo 😊☺ a naschval som do neho štuchala ze ci sa nepohne no on nic😑☺☺
A my tiež sme sa snažili velmi dlho okolo 2rokov 😒 az som sa nastvala a kukla na net ze ci tam niesu komenty od zien ze ako sa im po dlhom case podarilo mimi a chvalili ze kyselina listova pomaha 😮☺ tak som hoci velmi nedufala v to aby som nebola sklamana ale pobrala som ju 2tyzdne a zrazu na teste 2čiarky 😄☺
Tak ti držim palčeky nech vam to vide ☺☺
Holky ja vam dam jednu radu nemyslete porad na to a ono se to povede hned🙂
@pandabox ze zvyku :D , ze zvědavosti, jestli 10DPO je fakt duch vidět, kdy třeba bude vidět u mě... je to napínavé, jako když stíráš hrací los a čekáš jestli vyhraješ... Je to návykové, podle mě nedám pokoj, dokud tam dvě nebudou... no a asi taky proto, že ještě nebylo zklamání z bílého testu tak velké, aby se mi pohnula mysl a řekla si, že testovat už budu až po termínu MS. 🙂 .. penízky za testy mě zatím netrápí mám každý měsíc 600,- od zaměstnavatele do lékárny a nikdy jsem to na nic nevypotřebovala, tak teď to mám za co utrácet :D
Jé to je krásný 🙂
Tak jsem byla u dr.a na ulttazvuku nic jen zvetsena sliznice prej muzu byt maximalne 14 dni v jednu budu volat o vysledky hcg bojim,bojim
@arielka222 jasne ze jo
Gratulace kdy to mas dostat?
Už mam tři dny zpoždění 🙂

@sunny1sis 10 dpo. Budu na startovni care v loveni duchu. ☺