Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@beruszka82 gratuluju a úplne ten prvni je kolik dni DPO
@luska__ vůbec Netuším nekontrolují ovulaci...ale je to 22 den cyklu,mivam ho max 25 dní 😃
Gratuluji já asi jedu zítra k Apolinari pro léky ,čeká nás poslední pokus
Tak se k vám holky přidávám, je ze mě teda lovec duchů, ale u prvního jsem byla taky totálně nedočkavá =). Mám ,,ten" pocit, ale ještě je čas to rozlousknout =). Samozřejmě mi na tom hrozně záleží, ale beru to zatím sportovně =). Náš první dušík na fotce...A fakt je tam, i po zaschnutí... Dneska 9DPO
🙂 dekuji. Po roce neuspechu uz jsem skoro nedoufala 🙂
Dobry den chci ze zeptat v jaky poloze musi byt delozni cipek pri oplozeni vajicka ja ho mam na hore a jeste se ktomu pridal husty bili vitok muzete mi poradit dekuju za odpoved
Holky potrebuju poradit,dostala jsem na zuby atb a mam strach je brat,protoze jsem ted v plodnych dnech a jak nekteri vi,min.tehu skoncilo spatne prave kvuli atb a angine pri oplodneni...boli me to a cpu do sebe ibalgin 400,coz taky neni vyhra..nevim zda je brat nebo ne? zase mam na druhou stranu strach,aby se mi to pak nerozjelo kdyz bych byla tehu :-\
@ms.neomagic a myslis že to minule nedopadlo práve skrz ty atb?? co se stane kdyz je brat nebudes?mas tam nejakej zánět? rozhodla bych se podle toho v jakym stavu bych ty zuby měla, kyby to bylo vážný a potřebovalo by přeléčit tak bych to o měsíc odložila..pokud pomuže ibalgin a víš že se ti to nejak nerozdeje, tak bych se na to vyprdla,pak to řešit v těhotenství, bolesti to neni žádnej med...mam pocit zes tu o zubech psala, promin ale nepamatuju si co..
@markiiska nahore i dole mi koreny tlaci na nervy a dr se boji aby tam nevznikl zanet,tak mi napsala atb,ze kdyby to moc bolelo a nezabiral uz ibalgin tak abych je nasadila..
@ms.neomagic ja taky brala antibiotika na zanet mocaku a otehotnela jsem
@martaskvorova jsme to rikala ,ze si gratuluju🙂
@martaskvorova taky moc držím palce 🙂
@laura1972 ahoj...já mam pá,so,ne volno, dnes na klid jen uvařit a po obídku se si dala dvacet 😀 změna je, že mě začaly bolet prsa 😀 co máš za fofry?🙂
@ms.neomagic no babo raď, nevim co bych dělala...asi bych si je nevzala ty atb, já sama osobně... protože vím jak sem chtěla hned otěhotnět.. blbá situace 😒
@beruszka82 jééé, já to měla podobně 🙂

Moje dálnice😍