Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
@lenulinka10 ja musim prave v pondeli rano,protoze vecer uz nastupuju do prace na nocni a to se pak testuje na prd..
@simi1510 no oni většinou co tady ctu holky tady chodí až většinou na první kontrolu třeba týden po vynechání ms. Já jsem o něco starší, brala jsem clostilbegyt, protože už me nedozravali vajíčka a duphaston, ale hned napoprvé to nevyšlo, tak jsme to zkoušeli dál, pak spermiogram a nakonec doporučení na IUI. Pak mi zvednul dr.dávku clostilbegytu a ono se to nečekaně povedlo 🙂
Tak já hned volala k doktorovi a jsem objednaná na pátek. Tak snad bude vše ok!
Ono u mě to taky bylo celkem nečekané, každý jiný měsíc jsem pozorovala příznaky, každé píchnutí, bolest prsou...a tentokrát nic! Takze jsem ani nečekala, že by to vážně mohlo klapnout.
A kdy jdeš na další kontrolu? Já jdu 26.8. příští pátek 🙂 no s tím jídlem to mám na stejno 😀 taky mi je blbě když mám hlad a ty chutě to je taky něco 😀 a pořád mám šílenou žízeň 🙂 jinak zatím taky v pohodě. Zkusila jsem se zvážit, tak už mám 1 kg nahoře 🙂
Holky ja vam musim neco rict,dneska jsem byla u kamaradky a ona je kartarka,uz to prvni tehu mi predpovedela,dneska mi zase koukla do karet a povida,no jsou tam dve 😀 tak doufam ze neeee 😀 jedno staci..
@laura1972 jé tak se moc těším na tvé další krásné zprávičky 🙂 🙂 já jdu v pondělí na poradnu a za 14 dnů na druhý screening 🙂 už se nemůžu dočkat 😀 😀 a jinak já jsem dnes 16+6tt a mám stále -1kg 😀
@ms.neomagic tak to sem zvědaváááá, tomu já celkem věřim... 😀
@laura1972 já ještě na kontrole nebyla, jdu příští středu, už aby to bylo. zítra jdu ještě do práce a pak ma 10 dní dovolenou, jupí tak to snad uteče
@markiiska no me smejkne a pritele taky,kort jestli by to byli dve krivochcalky,jak nam rika 😀
Holky, braly jste nejake vitaminky pred otehotnenim ? Treba na podporu otehotneni? 😊 diiiky za odpovedi
@barbarosi94 me dr.doporucil Superfolin 1. Minuly mesic jsem vysadila HA a hned tenhle cyklud jsem mela MS,ale neni to tema vitaminama,to mame kazda jinak. Nekomu naskoci hned,nekomu za dyl.. Ted cekam do pristiho tydne na MS jestli dorazi 😉
@ms.neomagic tak to bys dala, kdyz už máš jedno dítko, tak víš do čeho jdeš 😀 kdybych měla já hned napoprvé dvojčata tak bych zešílela 😀
@dashenka1 a neni carka moc slaba na 4denni zpozdeni? to by uz meli byt celkem dalnice,ne? teda aspon co vidim tady u holek....ale jinak hezky duch 🙂

@ms.neomagic me by mela MS dorazit ve ctvrtek 😉 a budu testovat asi v utery 🙂