Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

sestra mela taky tak slaboučkou čárečku a kdyz to poslala kamaradce tak ta ji hned gratulovala a doktor ji to potom jenom potvrdil 🙂 😉
snažili jsme se přesně na ovulku 😀 doktor mi sleduje ovulku už od dubna a právě že to ještě nikdy nevyšlo i když říkal, že už to vypadá nadějně ☹
Tak já ten clearBlue zkusím asi odpoledne, nebo zítra ... teda, jetli to vydržím 🙂
@berunka1212 clearblue ti ukaze. Ja melavcera slabou carku, tak polovicni co ty a clearblue ukazal pozitivni. Tak urcite zkus 🙂
@berunka1212 Čárka na mém úplně prvním testu byla ještě slabší jako ta tvoje, takže gratuluji 🙂
jé, holky ani nevíte jak jste mě potěšily 🙂
Ale treba i pro jistotu ho pouzit s prvni ranni, at to mas nejpresnejsi 🙂
Je ja to poletla to melo byt pro tebe @berunka1212 klidně ho už použij, clear blue ukazuje 5 dní před očekávanou ms  já ho použila sice v den ms, ale pokud mas pozitivní testy , tak se vubec nemusis bát ho už zkusit 
@markiiska no ja v to doufam,snazili jsme se o 106 😀 ted kdyz jsem se rano protahovala tak to zase zabolelo..
@berunka1212 to jsme ve stejném týdnu dle testu 🙂 Tak gratuluji moc!!! a držím pěsti, ať je vše OK! 😉
@berunka1212 gratulace 🙂 🙂 přesně takhle to vyšlo mě 2-3 v den ocek.ms 🙂 🙂
@berunka1212 gratulujuuu,to je krasny..plivni na me..ja ci taky 😀 jak dlouho meskas,ze uz tam ma 2-3? 😀
@ms.neomagic me se tohle ukázalo v den oček.ms 2-3 🙂 myslím, že tady psala 2 dny, ze ms mešká 🙂
@ms.neomagic mě cca 4 dny po očekávané MS 🙂
Děkuji holky, ještě tomu nemůžu uvěřit!!! Meskam 2 dny, ale měla jsem nepravidelné cykly, takže možná i déle...
To je krásný, jak nám tady přibývají další maminy 🙂
@ms.neomagic a kdy budeš testovat? 🙂
Mně se test ukázal 4 dny před MS, prostě jsme to jen zkusila, protože jsme věděla, kdy byla ovu a prostě jsem měla takový pocit, že se to povedlo 🙂 a čárka tam byla, teď jsem 7. týden, kontrolu u doktora mám za 3 týdny až, tak snad bude vše v pořádku 🙂
holky,budete někdo testovat v sobotu 20.8.?
@markiiska nejdriv budu testovat az v pondeli rano..ms bych mela mit bud ve stredu nebo v patek 😉
@lusili1 ja az v pondeli..sobota by na me byla asi jeste brzo..
@ms.neomagic jasně, já to mám dostat v pondělí, v sobotu radši zkusím, pač odpoledne máme rozlučku se svobodou 🙂

@berunka1212 ja to tam vidim take! 🙂