Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Teď jsem 26. Týden. Priznaky jsem měla jak na chřipku zvysena teplota a zimnice večer cca 2 dny před MS moc bolestivý prsa a to vydrželo snad až do 3 měsíce
@aphr0dite ja prave na prsa netrpim vubec,az na obcasny bodani,tepani..ani u prvni dcery..vcera jsem mela i zvysenou teplotu...ale porad mam prujem...ne ze bych litala furt,ale kdyz jdu je to ridky (omlouvam se)
@ms.neomagic to jsem mela taky 🙂 cetla jsem ze to muze byt priznak uhnizdovani. A u me asi bylo, carky silej. Tak drzim palce.
@monishkam podle toho vcerejska,se mi tam uhnizdovala nejspis cela skolka 😀
@katuskad1ahoj tak jak jsi dopadla? Pořád tady zatím nevidím ten tvůj test 🙂 tak šup, šup 🙂
Holky, tak jsem dneska začala špinit a ms by měla přijít až v úterý, asi z toho zas nic nebude ☹
@katuskad1 gratuluji 😉
Ja vcera skončila v noci na pohotovosti kvuli krvaceni. Horsi doktorku jsem ale nezazila! Jeji chovani, hrube vysetreni, nic nevysvetli a dela ze me kravu...Dle ni mam jen 14 dni zpozdeni, max se v deloze deje, ale ze to nemusi byt tehotenstvi. Mam ultrogestan, prolezet vikend a rano na krev... A jen doufam, ze to male zvladne... Mam byt dneskem 6+0...
Snad se mi povede se dostat k doktorce, o neco driv nez v objednany patek...
Holky dekuji 😆ale stejne se budu radovat AZ mi to potvrdí lékař. Děkuji moc moc, moje mamka Mé před chvílí seřvala ,ze to není možné, takže aspoň tu byla podpora 😊

@ms.neomagic já teda neměla žádném příznaky. Az ty 2 dny před MS začaly bolet prsa.