Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ms.neomagic neboj , já si myslím, že jsi na řadě 🙂 ... Zažila jsi si taky ,,své,, ☹ ... Tak už by bylo na čase to prolomit ! 🙂
@ms.neomagic me kamaradka vzdy rikala, ze co se cloveku zda, to se nesplni 😉 a ja si taky myslela, jak to dostanu, byla pripravena a vybavena, ze jsem mela pocit, ze se spusti a ono stale nic... 🙂 tak jeste vydrz!!!
A jinak vse nejlepsi k svatku, Sandro! 🙂 :-* drz se mi, slunicko!
@ms.neomagic ráda bych, ale můj doktor je tam až od půl 12.... jasná krev to není, takže se tím uklidňuju 🙂
@simi1510 děkuji, no snad jo... bolesti v podbříšku mám, ale to mám od začátku. Uvidíme co mi řekne. Dám pak vědět 😉
hele důležitý je, že tam je, i když malilinkatý ♥ na další kontrole už bude vidět určitě víc 😉
@kastanek87 doufejme... Kdyz ten patek je daleko 🙂
Opatrujte se hele! 😉
@ms.neomagic a co zajít na krev?
@simi1510 kdepak,ja si pockam jestli do patku dorazi ta cuza cervena..dneska vecer nastupuju na nocni,tak ono mi to do patku utece..navic ve ctvrtek nam tu zacina dudackej festival,tak bude lip 🙂
@ms.neomagic tak to zvladni a drz se!!!
@ms.neomagic Všechno nejkrásnější k svátku... 🙂
@terka228 dekuju moc 🙂
Dekuju moc za srdicko zlaticka 🙂
@ms.neomagic Také ti přeji všechno nejlepší k svátku 🙂
@laura1972 dekuju 🙂
Moc dekuji , zítra padim k Dr 🙂 jsem nervózní a napnuta jak ksandy 😀
@kastanek87 ahojky, tak jak si dopadla?
@simi1510 no moc dobře nee. Byla tam zas jen tecka. Jako první mi řekl že se mu to moc nelíbi. Vedle tečky mam prej dutinku nějakou. Špinění prý v teto barvě taky nevadí. Dal mi duphaston. Vzali mi krev a zítra po 11 si mam volat na výsledky. A pak mi řekl že je brzo na nějaký zavery ze se stává že není nic vidět a pak najednou je vse. Ale tomu už nějak přestávám věřit. Špinění se teď dost zesililo. .. Barva je teda furt spis do hneda ale je toho celkem dost. Takze tak...
@kastanek87 to vypadá, jak když jsme +- v podobném týdnu (jsi nějaký 6tt/7tt? pokud si to pamatuji správně). Tak uvidíš, jak vysoké bude. Třeba to špinění souvisí ještě s tím, že se zavrtává? Dokud nějak moc nezačneš krvácet, tak neztrácet naději! A budu držet pěsti u zítřejších výsledků 😉
Ale taky nejsem moc moudrá, když neumějí nic pořádně říct... ☹ A bojím se, že mě v pátek bude čekat to podobné, že tam nic moc neuvidí ☹

@jarmulka jsem 25DC a asi 9dpo...asi se te mrchy tak bojim,ze uz se mi o ni i zda..ja uz bych si tak prala mimi....dekuju za pranicko 🙂