Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 já právě četla, že se to přičítá pro to, že každá to máme nějak jinak, tak aby to byl nějaký stejný způsob výpočtu a pak se to bere dle skutečnosti na ultrazvuku. Zkrátka co žena to jiný vzorec pro výpočty 🙂
přítel to taky nechápe, když v tu chvíli nic nebylo ... a já s tím souhlasím též
Ahoj, v pondeli jdeme na kontrolu zase, zatim to vypada na 5.tyden ale zatim bez embryjka jen zloutkovy vacek
@simi1510 zlati co to tu ctu..mimodelozni? To neee ☹
@simi1510 ctu blbe..promin..nitrodelozni je dobry,ne?
Jinak ja dneska uz nasadila gynex,tak jsem zvedava..
@ms.neomagic nitro je OK, ale šance aby to bylo mimodeložní tam ještě je, nechápu :-/ ... Ale tak snad se pres vikend zvládne tvořit embryjko?
@ms.neomagic a jak ti chutná? 🙂
@simi1510 chutna..mam rada bylinky..hlavne aby meli ten spravnej ucinek..
@ms.neomagic Ahojky, já jsem dnes 2.dc. a s tím Gynexem chci zas po 2 měsících začít. Sice chci jít na to IVF ale cítila jsem se po něm psychicky lépe, tak snad na tebe taky tak bude účinkovat 🙂
@ms.neomagic tak ti moooooooooooc držím pěsti! Nebo držíme? 🙂 Musí ti pomoci 🙂
@alicie_k prave i kvuli tomu ho chci brat,protoze po tech nocnich jsem prijemna jak osina v prdeli 😀
Ano,vždycky po práci kolem 18:00. 😊 Já se hlavně bojim ,ze jsem už opravdu natesena, a vse okolo,a ze po návštěvě doktorky budu zklamána. Protože Mé štve, že jsem ti dostala tento měsíc. Ale hlavu vzhůru 😆 a jak se Tvá dcerka tesi, na sestřičku či bratříčka?
@katuskad1 takbted je to jasné😊 nejlepší je ranní moč, protože je silnější, není koncentrovana, proto ještě nemáš takové dálnice., ale na to, že testujes až večer, tak jsou ty čárky krásný 😊 Zkus až budeš moc z ranní moči a uvidis 😊 a čím víc dní to bude, tím víc bude čárka sílit 😊😊

@laura1972 od toho pátka pak ne, ale spíš, že ten doktor taky řekl, že je hodně malinký, a do zprávy jen zase naznačena kavitace... A kdo ví tedy, jaký je to týden. Když ty sama jsi nakonec v 5tt...