Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 já právě už moc nepočítala, že by se to povedlo a spíš si říkala, že budeme muset řešit přes doktora, kde je problém (od září jsme se snažili a nic) ... a najednou doma na neschopence a bum... a teď se snažím myslet na to, že to vše bude v pořádku, zdravé, prosperující (jak říkají lékaři)... ale občas je tu ten brouk nahlodáváček... a chtěla bych no, aby ta doktorka řekla, je to tam, je to v pořádku a nestane se nic... ale to bych chtěla moc no 🙂
i když mi doktorka dneska říkala, že když to tam všechno bude, tak dostanu průkazku a objedná mě na všechny potřebná vyšetření a ultrazvuky....
Krásné ráno přeji ☺
I vam holky krasne rano 🙂
Ja ted pro zmenu lhala mamce, jeste to nasi nevedi, a mamka, ze jestli nedame nejaky vylet nebo jit se vykoupat... A ja jen, ze mi to vedro nedela nejlip... A mama a co ti jako je?
Chci mit vetsi jistotu, nez jim to reknu. Protoze pak pripadne vysvetlovat, ze to tak neni, pak by me litovali a co?
A kdyz reknu a v utery, ze byste prisli na veceri? Ze bychom jim to jako rekli po pondelni kontrole, tak to zase ne, ze uz chodí do prace.... Tak si pak clovek ma vybrat 😀
Tak jsem dnes ráno zkusila jiný test pharmapoint a nic nevidím podívám se na něj ještě jednou za půl Hodky.zbývají mi 3dny do MS.včera jsem se koupala v bazénu a měla jsem na plavkách trošku hnědého vytoku a pak už nic .Zkusím zas zítra
Ahoj holky,tak my jsme si vcera do noci uzivali dudaku a ted uz jedem zase makat na barak..natiram topeni a asi me jebne...jinak gynex zatim dobry,akorat nevim zda je to tim,ale jsem nadrbana jak pubertak 😀 v noci sex,ted rano sex.. 😀

@laura1972 a řekla ti vlastně doktorka případný termín porodu? Mně ohledně toho vůbec nic 😀