Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ssaskiaa : ja mela pozitivni ovulacni test 27 a 28, ale toho 28 byl asi ofiko nejvic 🙂 tuleni bylo 27 a 29 a 30 😀 tak snad 🙂 ...to jsi naspala celkem malo, me by to nestacilo 😀 ty jo, ale ja taky nemerim hned, jakmile se pohnu po probuzeni 🙂 ja se chvilku valim a jeste tak pochrupkavam 🙂 ....no mame, jak to rict, je to takova oplocena novostavba, je to jako baracky, ale je tam vic ,,bytu,,? Vzdycky mam problem to popsat 😀 mame malickou zahradku a terasu a tam chceme prave nabytek Doppler, nakonec jsme koupili jeste levneji 😀 ale mame o dve zidle mene 😀 prototlze ta levnejsi sada byla jen posledni jako vystaveny kus a to manzel nechtel 🙂 jsme si to rano rezervovali a pryy to nejak nevyslo. Chapes to? Z ostravy do prahy abychom zjistili, ze rezervace nevysla 🙂 🙂 tak mame stul a dve zidle a po ceste domu se stavime do brna, kde maji zidle, ale snad dve, bo jestli jen jednu, tak jsme v haji 😀 a vysledek? Po tom, co dokoupime zidle, tak to vyjde na 16 tisic 😀 a pokud je nesezene za tu dobrou cenu, tak nas to vyjde na 20 😀 ale porad je tam nejaka ta uspora no 😀 jinak tu zahradu mame oddelenou stromkama, takze tam bych ani pejska nemohla mit ☹
@dyslovka Ja vim, ze ti to ted prijde jako dlouha doba, taky mi to tak ze zacatku prislo, nakonec je z toho 2 a pul roku snazeni, laparoskopie kde mi zjistili nepruchozi vejcovod, 2 pokusy iui a nakonec IVF, ktera nejspise dopadlo dobre. Je strasna doba, opravdu jsou to nekdy boje rozsirit rodinu, dulezite je nevzdat to 🙂
@dyslovka koukám , že jsme na tom stejně 😀 my měli 27, 28 a 30 tulení 😀 jó, návštěva né a né odejít, v půl 3 šli :-/ 😀 a já už usínala 😀 jo takhle to máte, ale tak krásné, alespoň stromky jako soukromí úplně stačí. My to máme jako celý barák, ale ns zahradě nic nesmí být. Chápeš to? 😀 je tam jedna pneumatika zarostlá z půlky do země 😀 a jak jako nevyšla rezervačka? Já bych z toho krámu neodešla 😀 ať zavolaj těm komu to prodali ať to vrátí :-ad samozřejmě si dělám srandu.. Ale naštvalo by mě to :-/ jo, je to moje miminko, rok a půl jí je, takže ještě štěně ale neskutečnej závislák 😀 ale miluju jí 🙂 srst má úžasnou, starám se o ní a i vajíčko syrové baští a drahé granule 🙂 je to http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/prubeh-teho... 🙂 tak uvidíš co ti to písne.. Ale psalo mi to při 28 denním cyklu. Takže 9. Můžeme obě prubnout 😀 mám alespoň tady podporu.. 🙂 a vy se snažíte o první mimčo? 🙂 vypadáš mlaďounce 🙂
@ssaskiaa : jo, me to taky nastvalo a hlavne i to, ze jsme ted v brne, kde meli jedno kreslo stat 3200 a pritom stoji 4500, tak manzel se nastval a nakonec nam dali jedno za 4000, ale i tak :-/ uz jsme z toho oba dva trochu spatni :-/ ja tam jen brblala a brblala, protoze to mi prijde fakt hnusne od nich :-/ na internetu to prezentujou za takovou cenu a v prodejne to maji za jinou, hnus, fakt!!!! .... jak to, ze na zahrade nesmi nic byt? :-O me kalkulacka napsala, ze mam zkusit testovat 11.9 ale to proto, ze jsem tam dala 30denni cyklus 🙂 ale moc se mi libi, jak je to tam rozepsany, kdy doputovalo do delohy, kdy by se melo zacit zahnizdovat a tak 🙂 ale ja uz zacnu testovat toho 9.9, protoze to mi ma prijit teoreticky ms (podle kalendaru, podle fertility az 13.9) takze 9.9 rano curame a zkousime, ju? 🙂 to vajicko je pry dobre na srst 🙂
@ssaskiaa : ja jim chtela napsat stiznost, ale nakonec jsem se na to vyprdla, protote jsme pred obchodem videli dva pejsky a ten jeden byl slepej a me to rozbrecelo, bylo mi ho hrozne lito ☹ nejradeji bych si ho vzala domu ☹ a od te doby nemydlim na nic jineho, nez na toho pejska ☹
@lulinenka16 testy sili ob den, taky to tak mam. Uz jsi 45DC? To uz by mohlo byt videt neco na ultrazvuku. Kdy jdes?
já mám nepravidelné cykly, takže kdoví 🙂 jdu už v úterý, páč dělám ve fabrice a taháme tam krabice, takže už tam nechci jít i když zítra ještě musím :(. je to brzo ale nebýt té práce tak ještě počkám. ty jdeš kdy?
@lulinenka16 a to mas nekdy i takhle dlouhy jo? No ty jo... No ja budu volat zitra do CAR, jsem teprve 4tt, tak pocitam nekdy za tyden, ze me objednaji.
@lucky22 před 2 měsíci sem měla 60 :D a minule sem to vůbec nedostala až na druhý termín 🙂. Doktor tomu moc nedával,že by se nám mohlo zadařit 🙂
@lulinenka16 no tak to je sila. No a vidis a zadarilo se, jde videt, ze ne vsechno se da doktorum verit. Akorat zbytecne stresuji.
@lucky22 jj byla sem z toho špatná prý to vypadá na pco a mohla bych mět problémy, že počkáme do konce prázdnin a začnem to řešit 🙂 no asi se to vyřešilo samo 🙂
@lulinenka16 Ten spodní se mi zdá silnější. Já testila včera a znovu budu v úterý, tak se těším na rozdíl 🙂
@terezkappp já pokud to vydržím,tak bych chtěla počkat taky na úterý 🙂 ale nevím no 🙂
Holky já vás obdivuji. Ja musim kazdy den, nekdy dvakrat denne, potrebuji se ujistovat, ze je vsechno v poradku, aspon dokud mi to nepotvrdi doktor. 🙂
no já právě moc nevěřím tomu, že vydržím až do úterý 🙂

@dyslovka mě píše těhotenská kalkulačka že má cenu testovat až 9.9 nejdřive, tak počkám já na tebe 😀 já si dělala Ovulační testy 2 dny po skončení MS, potom do 26 jsem se testovala ráno a 27. Jsme měli s mužem tulení a ovulační test jsem si dělala až k večeru, a ejhle, byly tam //, ale tak nějak stejně silné. Nebyla ta testovací silnější, a druhý den ráno už byla slabší a pro jistotu jsem si dělala i večer a byl tam už jen duch, tak dedukuju, že pozotivní test byl buď 26.8 večera nebo 27. Ráno, tak snad jsme se -ač ne cíleně trefili? 🙂 první den jsem z toho byla vyjukaná, byla jsem já, která miminko odkládala a muž chtěl .. 🙂 jsme spolu přes 5 let a taky si ho cením a někdo velmi hodný mi za to že jsem byla hodná daroval 🙂)) ale taky možná ta nižší teplota byla, že už jsem byla hoďku vzhůru a válela se a hlavně že jsem naspala jen 4 hodiny protože jsme měli návštěvu. Uvidím zítra jaká bude 🙂 a taky máte baráček? 🙂 my máme sibiřského huskyho tak se vyběhá pořádně, i když teď je vylítaná až až, dopřávám jí první poslední, v bytovce máme společnou zahradu, ale není to ono. Hlavně soukromí. 🙂 týjo, tak to jsou super akce. A jedete pro nějaký určitý? 🙂