Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@lenulinka10 Ahoj, jak jsi na tom? 🙂
@terezkappp ahoj,minuly cyklus to nevyslo.. Ale bylo to prvni snazeni.. Ted jsem 2 DPO 🙂 takze uvidime jak to dopadne 😉
@lenulinka10 kazdopadne je to uz asi passé vid 13 den po iui a test bily ,ja jen jestli vysadit utrogestan a čekat na menzes
@barunka881 no ja bych zkusila jeste jiny test treba dr.max 😉 nikdy neni nic ztraceneho 🙂
@lulinenka16 Tak ja 20.9., ale taky to bude tezky tyden pro me 😀
@barunka881 já bych ještě vydržela přeci jen je to docela krátká doba a třeba ovulace den inseminace nebyla ale byla o chloupek později nebo ti dle Uz určili zrovna na ten den? v moči nemusí bejt tak vysoká hladina aby ji test zachytil kolik citlivost test byl?
@lucky22 ale jdeš dřív než já 🙂
@lulinenka16 @lucky22 Já jdu taky 20.9. úplně poprvé, tak jsem zvědavá 🙂
@terezkappp to není fér 🙂 já už chci jít taky 🙂
@lulinenka16 Já byla původně na 26. ale dneska jsem se přeobjednala. Počítala jsem a možná že už by tam snaaaad to srdíčko být vidět mohlo. Když ne, tak ještě hold týden či dva počkáme. Hlavně, aby se objevilo, je jedno kdy ..
@terezkappp jj 🙂. Já doufám, že uvidím taky srdíčko 🙂 docela se toho bojím 😒
@lulinenka16 To já taky, pořád testuju obden, jestli náhodou čárka nemizí, ale je tam pořád a mooc hezká, tak si říkám, že snad je tam všechno v pořádku.
@terezkappp to já mám čárku taky hezkou ale bohužel ani hezká čárka nic nezaručuje ☹
@lulinenka16
@terezkappp Tak holky snad nam vsechno dopadne dobre, musime tomu verit a v byt v pohode. Miminko donosime vsechny v poradku 🙂
@lucky22 ono nám jaksi ani nic jiného nezbyde než věřit 🙂
@katyh84 no dle toho jak me extrémně bolelo břicho a tak hodku pred iui přestalo,tak myslim ,ze byla v ten moment .10 citlivost ,ale nestihla jsem nikdy test rano
Ahoj holky, potřebovala bych radu. Mám třetí den zpoždění, ráno jsem si udělala test a nic. Čekala jsem, že to bude jasnačka a čárky tam budou a místo toho toto. Už to jsou dva roky, co chceme druhého prcka. V půlce cyklu jsem začala asi 3 dny špinit, před deseti dny se mi nalila prsa a opravdu mám pocit, jako by bych byla, ale ten test mě teda dostal ze židle. Myslíte, že to ještě není nic rozhodujícího ? U prvního dítěte jsem měla test pozitivní hned první den po vynechání. Díky
@simonsa Může se objevit ještě za pár dnů, to se stává dost často. Já teda když jsem nebyla těhu, tak jsem měla sněhobílo před ms i po očekávaný ms, ta pak vždycky dorazila se zpožděním. A když jsem teď zjistila, že jsem, tak slabou čárku jsem měla už 4 dny před termínem ms. Ale klidně se do pár dnů může ještě objevit.
@zuzi317 ja tam vidim carku zkus dalsi za dva dny jestli bude silit.
monishkam ano, je to ten z dm, dnes jsem si koupila clearblue, zítra by mi měla přijít MS a pokud nepřijde ( v což doufám) , tak budu testovat 🙂
http://www.pilulka.cz/gs-mamavit-100-10-tbl holky nemáte některá zkušenost s tímhle. Pomohl vám?
Ahojky holky, vy co jste otehotnely mely jste nektera jeste 3 dny p terminu MS negativní mamatest? Děkuji za odpověď 🙂

@zuzi317 ja nic nevidim :-/ ale muze byt jeste brzo,takze to nevzdavej 🙂