Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 právě že ten Novosil pomáhal holkám otěhotnět taky a že pak je doporučen na další 3 měsíce při těhotenství. Je v něm inositol, kyselina listová, zinek, betain HCI, vitamíny B6 a B12... má se brát 1-2 sáčky denně po dobu min. 3 měsíců a mám za to, že ho doporučují i pro muže, že ho mohou brát oba 🙂
@laura1972 s tímto vitamínem zkušenosti nemám ale měla sem Femibion 1, brala sem 1 cyklus a našla // 🙂.Nevím jestly to bylo tím ale já sem s tím spokojená 🙂
Holky,prosim test mi nejde vyfotit ale 2x mi vyšel pozitivni duch.... jak vypada test cca 4tt?Děkuji za odpovědi
@lucka00024 takhle, ze včerejška 🙂 a digitální potvrdil těhotenství
@katherinaa aaaahhhaaaaaaaaa noooo 😀 to taky tak vypada ale safryš ja brala pilule to nebylo v planu 😀 ale koupim si i jinou značku některe hazeji falešne duchy
@lucka00024 tohle je mamatest, byl snehobilej a az po minute se začal vybarvovat.. jenze ja prostě tusila ze tehotna jsem a clear blue nezklamal 😀 zkus dr. Max a nebo digital, to budes mit hned jasny 🙂
@katherinaa no maxe neseženu bydlim v DE 😀 no a digital si zatim kupovat nechci bo všude je semnou přitel a nechci ho plašit.... tyhle jsem podstrčila do košiku 😀 jako chtě jsou no ne moc ale....
@lucka00024 jestli to máš silny jako ja, tak tehotna budes, zalezi teda jeste kdy byla ovulace. U me to bylo vcera 10den teprv, takze to je fakt slaby. Duch je vetsinou takovej stin jen ☺
@katherinaa no ja nevim ja neměla od 11.5.menses (ovulace jde i bez něj) takže uvidim co bude a nebude
@laura1972 Já brala http://www.pilulka.cz/gs-mamavit-prefolin-dha-e... ve třetím trimestru. Jsou to ty samé, jen k nim je ještě jedna pilulka. V celku spokojenost. Ale po revizi jsem brala http://www.pilulka.cz/sarapis-mensis-cps-60 nebo mateří kašičku a čaj podle Mojžíšové - ten bych řekla pomohl asi nejvíc.. Jde koupit namíchaný, nebo si jej můžeš namíchat doma
https://www.novinky.cz/zena/deti/176124-rady-na...
@lucka00024 No záleží na citlivosti.. Toto jsou testy ze čtvrtka a pátku, citlivost 10 a odpoledne mi doktor řekl, že to vypadá 4-5tt. Zítra na krev a za týden znovu, tak uvidíme..
@laura1972 Aha, tak ten problém jsem neměla, tak možná zkus Gravital, ten jsem brala taky a super. Koukala jsem, že složením je to hodně podobné (maximálně se liší v pár procentech) a dá se koupit i jako gumídci..
Osobně mám lepší zkušenosti s těma bylinkama, ale to je otázka osobní priority 😉
Tak ted jsem našla ještě jeden, taky prý hodně dobrý, tak premyslim, ze bych ho dnes koupila. Jmenuje se calibrum babyplan a cenově docela jde.
@laura1972 taky jsem brala ze zacatku a kamaradka taky a zvraceli jsme po nem takze za me nee radsi ten femibion
@martina16horysek po tom mamavitu?
@laura1972 jj
Já beru Femibion a piji kontryhelový čaj a je mi po tom moc dobře.

@laura1972 já ho brala hned, jakmile jsem zjistila, že čekáme... ale mě třeba osobně se strašně blbě polykal, a kolikrát se mi vracel zpátky ☹
Mě tu hodně lidí doporučovalo Nosifol Forte, ale zatím jsem ho do sebe nezačala dávat