Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@arielka222 to same jsem si rikala taky. I kdyz jsem chtela nejdriv pockat, jestli samo odejde
@simi1510 ahoj většinou doporučují čekat minimálně 3 měsíce kvůli rozhozeným hormonum..není to fakt sranda, pro tělo je to hormonální záhul musí se srovnat a 3 měsíce je minimum...až půl roku..některe holky se do toho poustejí hned ale je to risk...pokud tk je dobre nechat si udelat pred tim snazením hormonalni profil u gynekologa...hlavně jestli už máš ok progesteron..hormon na udrzení plodu...to byl treba muj kamen urazu...otehotnela jsem hned po vysazeni vysocehormonalni antikoncepce a tehu se nevyvyjelo..musela jsem na revizi a po n jsem znova otehotnela po 3-4 menzes a tehu jsem samovolne potratila (geneticky zdrave) právě kvůli progesteronu...jenže ty blby vubec nernapadlo mi dat u toho druheho duphaston...takže bacha na hormony...proste si je nechat zjistit před planovanym těhu jestli jsou ok
Holky tak meskam menstruaci 2 dny.. Nevim co se to deje..poboliva me hlava uz delsi dobu .. Jinak mam ms vzdycky driv nez by mela byt .. Nechapu . :/ ;) jinak pockam jestli do zitra nedorazi delam test ktery si mam koupit ??
@terrii1412 Urcite dr. Max, drzim palecky 🙂
@europa00 ahoj měla jsem to na chlup přesně jako ty...červenec 2015 vysazení antikoncepce, září otěhotnění, říjen revize - nevyvíjelo se, únor otěhotnění, březen odešlo samovolně, doktorka mi taky nedala nic, změna doktora duben otěhotnění ihned nasazen utrogestan a už vše ok klep klep.
@lucky22 děkuju moc 🙂 🙂 a jak se jinak máš gratuluju k miminku 🙂
@terrii1412 Mockrat dekuju, no az na tu silenou unavu to docela jde. Nekdy si pripadam jak s nekolikadenni kocovinou. 😀
@arielka222 tak já už jsem starší, děti sice už mám, ale věkem už to tak nejde, tak po nasazení hormonů se to povedlo, ale dopadlo to špatně a na kontroly mě dr. zval cca po 10 dnech.Poslední kontrola měla být po 14 dnech, to se čekalo na srdíčko, které se nakonec nevyvinulo.
Dobre rano ženy ted jsem se probudila a cítím pod briskem takoví zvláštní tlak co by to mohlo byt nevíte?MS nikde zatím
@laura1972 my srdicko měli ale pak se zastavil vývoj no..to me je 25 nemam žádný problémy, nekouřím, nepiju, sportuji a stejne nic.. během 9 měsíců se nam podařilo 2x z toho jeden SP a jedno ZT. Opravdu nevím kde je chyba...ty mas dobre ze už máš děti. My kdybychom meli aspoň jedno tak to asi tak neprozivame :(
@arielka222 no jasné no, to tě chápu. Já mám děti 23,22 a 12 let. Mám mladšího přítele a dceru sice taky jednu má, ale bohužel jí kvůli byvalce nemá možnost vídat . Chtěli bysme ještě spolu jedno společné.Tak snad se povede i když moc času už nemám 🙂 Jinak ono když to tady člověk čte všude kolem, dnes nezáleží pomalu ani na věku, bude to nejspíš něčím jiným. Ale jsi mladá a určitě se to podaří a i ty budeš šťastná maminka 🙂
@laura1972 ze se podaří to vím. Nemáme problém s početím ale nějak nechtějí růst :/ jen je hrozny to čekání porad na něco...akorát se tim vse protahuje. A ty se brzy taky dočkáš miminka. Přesne tak, dnes to není o věku. Problémy má kazda druha...hlavně se bojim te revize, už aby to bylo za mnou :(
@arielka222 to bude v pohodě, uvidíš.Moc ti držím palce ať je všechno v pořádku 🙂 Je to pod narkozou, já byla na sále cca 15 minut, pak jsem se vzbudila a nic mi tak nějak nebylo, jen ospalost. Ale od revize zatím vše OK, nic mi nebolí.Bude to v pořádku a za nedlouho se dočkáš mimca, jednou to vyjít přece musí 🙂🍀
@kaculik007 u mě v 6+1tt vypadal testík takto,taky žádná dálnice a dnes jsem 23+0tt podle mě krásné dálnice 🙂
@juliemichal děkuji za trošku uklidnění 🙂 docela mě to vylekalo. Nemám totiž stále ani žádné "příznaky"
@kaculik007 vůbec nemáš za co 🙂 já jsem taky ze začátku žádné příznaky neměla 🙂 🙂

@laura1972 býka jsem 12tt ale umřelo nějak už v 9tt. To jsou ty kontroly po měsíci, clověk nic netuší a je konec. Přitom mi bylo blbe a všechno...:( hold nedá se nic dělat...