Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@miky00 Vidím tam v čárkách nabírat sílu..🙂 jen tak dál..🙂
@miky00 Ja bych s tim clearblue radeji jeste pockala, zkusila bych normalni testik jako jsou tyhle at vidis jestli carka opravdu sili 🙂 Neni zac od toho tu preci jsme. Tak manzel si treba mysli, ze ty carky musi byt stejne, ale i tohle je opravdu pozitivni, jen si tehu treba teprve kratce.
@miky00 : aha, ale i tak by to byla podle me skoda 🙂 ja mam doma ten digitalni a setrim si ho 😀 az budu mit klasicky pozitivni 🙂 stejne bych asi jeste aspon dva dny pockala 🙂 jinak ovu testy jsou pry silne jak pri ovu, ale jen jsem to cetla, overene to bohuzel nemam, protoze jsem tehotna jeste nebyla ☹ 🙂
aha, no já si dělala ted ten ovu a čárka tam je hezká, ale ne úplně stejná jako kontrolní. a já udělám ještě tedy zítra ráno a večer obyč mamatest a pak uvidím, ale četla jsem že mamatest bledne, takže to asi nebude nic moc pro mě :D Já pořád chodím ty čárky okukovat esi tam jsou :D
@lenejewel89 malinko 🙂 snad se vybarví
@kettkav Dnes jsem 28DC, tak uz by asi mel byt videt hodne ze? A navic jsem dostala to spineni hodne pred 3 dny...divne ne?
@lenejewel89 Já neměla 28 DC ještě ani ducha,až 31 DC slabý duch a vyšlo to. Zkus znova v pondělí..ale jestli budeš spinit,tak radši k doktorce. Měla jsem to stejně a něco mi na to dala.
@kettkav No ja prave od stredy spinim, ale hodne tmave prave, zadna krasna krev, jak pri moji normalni menstruaci, tak fakt nevim...a jsem 29DC, jsem to spatne spocitala...zkusim teda v pondeli, to uz by tam melo neco byt, jestli to tam bude ze? 🙂
@lubean Myslim, ze je to tam...raduj se... 😀
@lenejewel89 Tmavá krev snad bude ok. Tak uvidíš v pondělí ráno 🙂 Držím palce.
@kettkav Dekuju moc, prejeme si to, tak snad ... uvidime v pondeli.
@miky00 Rekla bych, ze uz je to pekne slaba carka:D
No už aby zase bylo ráno :D Zítra asi zkusím ten clearblue ale večer stejně asi ještě testnu :D Bojím se aby nezmizela. 😝
bála jsem se ho udělat, ale čárka byla vidět ještě než moč doputovala ke kontrolnímu proužku, takže si můžeme s manželem vzájemně pogratulovat? :D Na prvního syna jsme si počkali 2 roky a teď je to 11měsíců a že by? 🙂 Pustila jsem se do tvorby domácích mýdel a svíček, na manžela nějak nebyl čas, takže asi jen 3x za měsíc a tak mě to docela zaráží... Ale kartářka mi před měsícem řekla na mou otázku, zda mám změnit gynekologa a zda najdu příští rok práci to, že změnu dr nemám odkládat a do práce nepůjdu. Holky já tomu ani moc rači nechci věřit, co když jsou to jenom nějaké špatné várky testů? :D 🙄

@miky00 ahojky, to jsou testy kazdy den po sobe?