Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@salenas spermio ukazkove, folikometrie ukazkova, hormonalni obraz ukazkovy... zmenila jsem doktora, tohle je prvni cyklus s nim... hrozne me psychicky nakopl, kdyz chvalil muj folikul prostupnost hrdla a hlen. pristi mesic pokud to neklapne budem stimulovat, v listopadu pak laparka pokud neotehotnim... mam endometriozu...
@salenas doktor mi dal tri cykly... ten prvni jsem stimulaci ovulace ted odmitla... kdyz jsem mela ten krasny folik 🙂 to byl patek, v sobotu praskl, i podle ovu testu i podle bolesti to vim... ted v rijnu chce zkusit stimulovat ovulaci... nejsem z toho nadsena, ale tak nejak mam duveru... no a to stourani se v brise prijde pokud ty "jemnejsi" metody nic nezmuzou. 2-3 stupen mam...
@maximaty ahojky carecku taky vidim ted jen doufat at sili.drzim palecky.jinak taky te chapu my se snazime dva roky a nic.za dva tydny mam laparku.no a ta tvoje stimulace ani neni stimulace takze v poho.dr ti bude hlidat folik a jak bude velky da injekci pregnyl se jmenuje a to zajisti prasknuti foliku.nic vic takze muzes byt v klidu !)
@petulle1986 dekuju za vysvetleni... on to nemecky nazval stimulieren, k tomu me nenapadlo jine ceske slovo 😀
@maximaty tak mozna ma v rukavu jinou fintu ale co vim tak by to mel byt ten pregnyl ten sem kdysi dostala taky 😃ale uvidis treba uz nebude potreba 😘😋
@maximaty vylezlo a dokonce vypada ze doruzova 😉
@maximaty ty si delas i ovu testiky po ovulce?je fakt pravda ze ukazou tehu driv?
Ja tem ovulacnim misto tehu testu moc neverim a tady carky taky divne hapruji. 7 Dpo krasne silna a pak zase svetlejsi. Radeji testuj tehu testem
@maximaty stejnýho ducha jako máš ty mám i já asi před 4dny 🙂 takže moc moc držím palečky!!! 🙂 já ted čekala jen 10měsíců, ale z toho jsem brala 4měsíce gynex a tenhle měsíc jsem se na všechno vyprdla a asi je to tam 🙂 Tak třeba bude stejný zázrak i u tebe a budeme mít dětičky nastejně 🙂 teda když nám to oběma dobře dopadne 🙂

@miky00 dekuju za podporu 🙂 ja mam porad strach ze je to jen ryska... snazime se 4 a pul roku... tezko verit, ze by to klaplo...