Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@medinka13 já tam nevidím vůbec nic 😢
Nic ☹
Svým způsobem je to dobře.. Jsem teď 7 týdnů po porodu, tak ani nevím, kdy ms bude..
@medinka13 bud to zkus třeba za 3 dny znovu nebo uvidíš sama zda nepřijde MS
@zuuzzkkaaa zkusím v pondělí a uvidí se..
@anyt9178 teda já taky nic moc nevidím ale za dva dny zkus a třebas už tam bude silnější čárečka, ono každý monitor ukazuje taky jinak 😉
Děvčata, normálně dneska mě začalo šimrat v podbřišku od pupíku směrem dolů, fakt nevím ale mohlo by to něco značit? MS čekám úterý - čtvrtek, testovat se zatím nechci, uvidím zda něco přijde nebo ne 😠 je to dost zvláštní pocit jako by mi někdo strčil prst do pupíku a šťoural se tam 😀 😀 no mám z toho fakt dost a to jsem se tenhle měsíc vůbec nepozorovala, jen přes ovulaci mě4 dny šíleně bolely bradavky a to už trochu odeznělo, jsou jen citlivé. předpokládám, že jsem asi 8-10DPO což je zatím brzy 😎
@zuuzzkkaaa mam to same ... :D drzim pesti
@nael1612 gratuluji je maličko silnější 😉
😀
@dashenka1 děkuji i tobě 😀
@nael1612 jen se tě zeptám, prosímtě kolik chtěji za ten clear blue?
@zuuzzkkaaa Ahoj, mám to stejně jak ty, ten pocit šimrání pod pupíkem 🙂 Taky jsem zvědavá, co to bude, snažíme se už pátý měsíc.. ale říkala jsem si, že dřív jak ve středu testovat nebudu, že to vydržím. Mám nateklá citlivá prsa, ale to už jsem jednou měla a nic z toho nakonec nebylo, tak tomu už význam nepřikládám. Tak držím palce 😉
@zuuzzkkaaa Dekuji,ja na nej nedam dopustit. 170-210,jak kde. Drzim palce!!!!
@dashenka1 vubec nevim kolik bych mohla byt dpo pac to mam hrozne rozhazene
@barusak95
@zuuzzkkaaa no ja tam taky vidim a nevidim 😃
@nael1612
@pettyynka já už jsme to taky měla tyhle pocity ale pak jsem to hned dostala ale teď jsme pila kontryhel poprvé jen 4x a už minulou MS to bylo později a silnější než dříve, že se to vracelo do normálu a o MS jsem to pila pořádně tak jsme zvědavá 🙂
@zuuzzkkaaa Já jsem brala ten gynex, slyšela jsem na něj samou chválu, už jsem ho ale brala třetí měsíc a zatím nic.. srovnal mi teda krásně cyklus. No kéž by už to dopadlo 🙂 Kontryhel si taky holky dost chválí.. Jsem zvědavá, jestli vydržím nedělat testy dřív jak v tu středu, každý měsíc si říkám, že počkám, jestli opravdu MS nepřijde, ale dělala jsem už den předem a byla zklamaná..
@ka6ka u doktorky vlastně dobrý...samozřejmě nic neviděla, ale hledala a prý ty "věci"který tam mají být při těwhotenství tam jsou, takže jsem prý na 90% těhotná, ale pro jistotu mi ještě odebrali krev, mám si zavolat v úterý a podle množství HCG pozná jestli je v děloze...tak snad bude a pak mi řekne kdy další kontrola...Jinak tvůj testík krásnej, jen ať sílí ;)
Prosím holky, je tu jen tak pro zajímavost někdo, kdo má vyfocené těhu testy jak sílely a jak pak slábly při zamlklém těhu? Jen mě to zajímá, jaké jsou poklesy hodnot.

Ahoj holky, co myslíte, je tam začínající čárka nebo se mi to zdá?