Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@miky00 Ahojky pokud mohu nepřemýšlej ☹ Já mám syna z dvojčat v 6 týdnu začalo jedno odcházet a chtělo vzít i druhé ☹ Celé těhotenství jsem musela polehávat ,celkem 3 měsíce po nemocnici nakonec syn v pořádku.
Ale ty myšlenky co druhé,jaké by bylo mně napadají velmi často.
Přijmi je obě pokud to jde trápení zda to zvládneš zda syn nebude odstrčený těhulce neprospívají 🙂 Ženské zvládnou vše 🙂
@miky00 🙂 zvládneš to 🙂 Nemáš se sobě proč hnusit přepadl Tě jen strach 🙂 mám kamarádku co měli 2 děti také malé 2 a 6 let a přišla jim dvojčátka a vše v pohodě.
A v porodnici jsem měla maminku co měla doma 3 děti a 2 si vezla domu a taky vše zvládají 🙂
Bude dobře 🙂
Užívej si miminek a ničím se netrap 🙂
@nael1612 krásné sílí gratuluji
Holky máte to taky,že na testu když je mokrý je čárka víc vidět a jak uschne skoro zmizí?
@nael1612 Priznaky pred pozitivnim testem-caste moceni, tlak v podbrisku, stridave pichani vajecniku, paleni v zadech a prsou a bolest v krizi, temer zadny hlad. Po potvrzeni trochu ustupuje moceni, prozmenu tvrdsi brisko, casteji poboliva (asi jak se rozpina deloha) a mam vetsi potrebu pit. Jinak zbytek zustava. Obcas mam pocit, kdyz lezim na brise, ze se to tomu mini spuntovi nelibi, pac me zacne bolet bricho a musim si lehnout jinak. K lekari az 10.11. 🙂
@pet_8 tak to mame uplne stejne,ten hlad ani ne,spis chut na jine potraviny🙂 zdravejsi,nejsem zadnej hubenour,mam 80kg ,tak z toho mam strach,rekla jsem,ze se budu hlidat. Pri prvnim jsem mela nahore 18 kg,ale to byla pocatecni vaha 67😀 mno uvidime. Cekas prvni mimi? Ja mela s prvnim statosti,lezela jsem tri mesice v nemocnici,ale nastesti vse dobre dopadlo✊👍👍👍👍
@snazimese2015 Obavam se, ze negativni.
Ahoj holky, tak jsem konecne dosahla svych vymodlenych dalnic 🙂 od posledne uz me nikde ani jednou nic nebolelo, nepalelo ani nepichalo 🙂 kdy se vam zacalo delat brisko? Ja jsem dnes 4+6 podle ovu 🙂 podle MS to pocitat nebudu, je to rozdil cca 11 dni, coz je veliky rozdil :-/

@zuuzzkkaaa
@bsvet
@hanulka90 Děkuju holky, ono to nějak dopadne. Dneska jsem potkala v zábavném centru pro děti maminku s dvojčátkama (chlapečci asi tak 4měsíční), tak jsem se jí ptala, jak to zvládá a říkala že se toho strašně bála, ale že to jde dobře. Má 2letého syna a i tak to dává. Dětičky byly nádherné, ale i tak mi to asi zase nedá spát. na dnešek jsem usla ve 4 ráno, pořád jsem si promítala v hlavě, jaký by to asi bylo a jak by byl syn asi odstrčený. No ale zase si říkám, že je hodně brzo na nějaké závěry a že nám něco ten život přinese. Takže uvidíme, jak se to druhé bude vyvýjet toho 31.10. Ale hlavně aby to jedno bylo v pořádku a pokud tedy to druhé má být, tak aby byly zdravé obě. Nějak bych to asi taky musela dát, ale asi by to byla spíš větší povinnost než radost. ☹