icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
ywushka
22. říj 2016

@petapal ano

laura1972
22. říj 2016

@beybysz moc gratuluji🙂

beybysz
22. říj 2016

Děkuji moc 😉

nael1612
23. říj 2016

Krasne rano holky,dneska spatna noc,syn mel vysoke horecky a boleni briska😞Takze asi nejaka strevni viroza. Jinak dneska 13DPO,test 25citlivost... asi jako jo....

ssaskiaa
23. říj 2016

@nael1612 joooo 🙂

svobodka86
23. říj 2016

Holky tak jen pro ty kteri.premysli nad testy...horni foto Dr.Max..11DPO nic a dnes jeste nejsou obe carky stejne...dole testy Comfort 11DPO uz byla videt carka a dnes temer stejne carky...takze pokud chce nekdo testovat driv,sla bych do tech Comfort...v utery budu volat Dr.kolik je HCG,pozna pry podle toho jestli je mimi v deloze,v patek na utz totiz jeste nebylo nic videt.Dnes zacinam 6tt 😉vsem preji hooodne stesti a brzy//😉

eliskan
23. říj 2016

Ahojte, asi se ze me stal lovec duchu. Dnes 11dpo. Uz jsem to nemohla vydrzet. Snad tam taky neco vidite. Drzte nam palce jako my drzime vam.

beybysz
23. říj 2016

Ano vidim slabého dusika😉 držím palce ať tam najdete dvě čárky stejně jak ja 😉

jarka1992
23. říj 2016

Ahoj holky. Tak já mám 2 dny před plánovanou MS. Už jsem to nemohla vydržet. A zdá se že nám to s přítelem vyšlo 🙂

beybysz
23. říj 2016

Asi doopravdy vyšlo mmoc Vám to přeji 😉 ja tedy vždy testují až po vynechani uz nikdy testovat nebuud před menstruaci

jarka1992
23. říj 2016

Děkuji. Ono to na té fotce hlavně není pořádně vidět, ale asi po půl hodině tam je čárka hezky vybarvená. Dole je vyfoceny po 5 min, nahoře po půl hodině.

beybysz
23. říj 2016

Přesně takový čárky mám ja tak gratuluji 😉

beybysz
23. říj 2016

To uz mrcha nepřijde 😃😉

jarka1992
23. říj 2016

No uvidíme. K doktorce můžu jít až od 1.11. Tenhle týden jsem skoro celý v práci takže se tam nedostanu. Tak snad mi to potvrdí 🙂

jluciy
23. říj 2016

@jarka1992 gratuluju 😀 nicméně k dr je ještě totálně brzo, objednej se na 7-8tt, teď nebude vůbec nic vidět. Maximálně si zajdi na krev 😉

jarka1992
23. říj 2016

Aha tak to děkuji za upozornění. Tohle bude moje první tak nevím 😀

tuzemka
23. říj 2016

Holky, prosím ty co poznaly uhnízdění spinenim. Za jak dlouho na to vám vyšel duch na testu? Děkuji za odpovědi 🙂

pet_8
24. říj 2016

@jarka1992 ahoj, @jluciy ma pravdu 🙂 nejdriv 6tyden, ale tam fakt nemusi byt nic videt, proto se doporucuje 7-8tyden. Ja jsem si volala, zeptala se me na posledni MS a podle toho mi dala terminy, jdu na prvni vysetreni v 7tt+1 😉 To by melo byt videt vse podstatne vcetne srdicka.

zuuzzkkaaa
24. říj 2016

@eliskan já ať koukám sebevíc nic nevidím ☹ ale je pravda, že je to i dost brzy 😉

nael1612
24. říj 2016

Dnesni a pro me asi posledni😊Snad sili,jak ma😊Holky drzim vam palce,at vam vsem to brzy vyjde a tem co uz to vyslo tak jen zdravicko. Jinak nevim jestli uz pocitujete podobne pocity,co ja,ale prichazeji strachy a zpochybnujici pocity,jak vse zvladnu a nezvladnu. Vcera jsem brecela u Harryho pottera😜Mno hormonum zdar🙂

kastanek87
24. říj 2016

@ssaskiaa v prvé řadě moc moc gratuluji!!! ♥ můžu se zeptat, jak dlouhé míváš cykly? Já jsem dnes 33 dc, MS nikde, břicho bolí, ale víc na pravé straně, ale včera test nic, tak jestli mám ještě možnost 😀 nebo máš klasika cyklus 28? Já to mám totiž pokaždé jinak, ale 32dc by se mi už měl ukázat aspoň duch, kdybych byla 😠

ssaskiaa
24. říj 2016

@kastanek87 jeee ahójky 😊 moc děkuju 😘 já měla 30 denní cyklus ale ovu tak pozdě, že je problém s otěhotněním.. A měříš bt? To vůbec nemusí být vidět ještě 😊 jsou slečny, kterým to ukázalo dušíka až týden nebo 10 dní po vynechání 😊 držím palečky!!

zuuzzkkaaa
24. říj 2016

@kastanek87 já byla před dvěma lety těhu no neplánovaně a nevyšlo to, ale duch se mi ukázal až když mi bylo ráno špatně při čištění zubů asi tak druhý týden spoždění a nemohla jsem vystát vůni uzenin to mi bylo na zvracení

kastanek87
24. říj 2016

@ssaskiaa no neměřím..... před tím jsem dělala snad vše, měřila, testovala atd, v srpnu to vyšlo díky clostilu, ale bohužel odešlo ( to jsem taky měla cykly 28dc díky tomu a ovulaci kolem 14dc a právě v tom srpnu mi vyšel pozitivní test slabě 28dc), před tím jsem měla cykly různě jako 30,33,35 i 39 😀 takže spíš se mi to zase prodloužilo 🙄 počkám do čtvrtka a když nic, zajdu na gyndu na vyvolání. Můj gyndař totiž nikdy neřešil jestli mám nepravidelné cykly.... 😖

terezkaag
24. říj 2016

Ahoj, vidíte tam neco?

katuskad1
24. říj 2016

@terezkaag něco tam vidím 🙂 kolik DPO, a kdy čekáš MS? 🙂

ssaskiaa
24. říj 2016

@kastanek87 zkus se pophlédnout po jiném? 🙂 a co kontryhelový čaj? Ten by ti mohl pomoct a pěkně by se ti to srovnalo 🙂 my po vysazení antikoncepce počkali 1 měsíc, to jsem měla 30 denní cyklus a další měsíc jsme to zkusili a vyšlo to 🙂 tak počítám všude s 30 denním cyklem .. :-/ 🙂 ale každopádně to být vidět nemusí, a spíš než na vyvolávačku nejdřív na krev ne? 🙂

ssaskiaa
24. říj 2016

@terezkaag jooo něco tam vidím 🙂

petapal
24. říj 2016

Holky prosím jsem dnes 10den po ET dvou ctyrbunecnych embryjek.Večer jsem mírně hnědé zaspinila a teď ráno trošinku i krev .Utrogestan jsem dala a zkouším pít vodu s citronem.Včera jsem měla odpoledne na testu čárku bojím se moc dnes jsem netestovala podá. Včerejší test odpoledni

terezkaag
24. říj 2016

@katuskad1 DPO9 a MS mela byt vcera