Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@terezkaag mě to spíš připadá jako stín, na 100% mi to ducha nepřipomíná zkus to o den dva později snad bude silnější :-/
To není je to krásné pozitivni test vítejte do party 😃😉moc gratuluji😍😊😉
@petra1306 to jsou super čárky //
tak dneska když jdu na malou na wc, tak vždy mám pak pocit jako kdybych nikde nebyla a ze potřebuju, ale nepotřebuju a nastydlá taky nejsem :-/ chjo
Tak a dneska poslední testik a do konce týdne na krev a je to jupiiii 😉😊
Gratuluji k dalším pozitivním testům 😉 😉 😉 😉
@kstablova Tak to mě moc mrzí! Opravdu jsem věřila, že to dobře dopadne a uděláme ten klub neuvěřitelného početí..
Ale příroda někdy ví víc než my a ikdyž do toho člověk nevidí a těžko hlavou a srdcem chápe, má to tak být..
Tělo bude nachystáno a určitě to příští měsíc klapne na výbornou. Držím palečky!
čekáš miminko...=)
@dark666lady jako tři dny před menzes a takový krásný těhu test ! paráda !!!
@salenas no a jak mně to překvapilo! Já jsem tento cyklus dělala ovu testy a byla jsem si jistá, že ovulace vůbec neproběhla. Ale měla jsem poslední ovu test z balení, tak jsem ho udělala a byl stejně slabý jako ten den před ovu, což je pořád více než ty obvykle sněhobílé. A jedna dobrá duše se zmínila, že to může detekovat ranné těhotenství. Nedalo mi to a jen tak ze srandy jsem ten těhu test udělala a ono tohle... No malém jsem se vyvrátila. Doteď to ještě vstřebávám 🙂
Gratuluji vsem, ktere objevily dve carky!!! 😉

@petapal slabá čárka je vidět 🙂