icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
zuuzzkkaaa
24. říj 2016

@petapal slabá čárka je vidět 🙂

zuuzzkkaaa
24. říj 2016

@terezkaag mě to spíš připadá jako stín, na 100% mi to ducha nepřipomíná zkus to o den dva později snad bude silnější :-/

petra1306
24. říj 2016

Holky to už není duch že ne ?

beybysz
24. říj 2016

To není je to krásné pozitivni test vítejte do party 😃😉moc gratuluji😍😊😉

petra1306
24. říj 2016

@beybysz děkuji 🙂

zuuzzkkaaa
24. říj 2016

@petra1306 to jsou super čárky //

ssaskiaa
24. říj 2016

@petra1306 krásné // 🙂

seb
24. říj 2016

@salominx hcg se musí ob den zdvojnásobit až ztrojnásobit :/

zuuzzkkaaa
24. říj 2016

tak dneska když jdu na malou na wc, tak vždy mám pak pocit jako kdybych nikde nebyla a ze potřebuju, ale nepotřebuju a nastydlá taky nejsem :-/ chjo

seb
24. říj 2016

@kstablova můžu se zeptat, jak dopadl dnešní UZ ?

beybysz
24. říj 2016

Tak a dneska poslední testik a do konce týdne na krev a je to jupiiii 😉😊

beybysz
24. říj 2016
kstablova
24. říj 2016

@seb určitě ano, na základě dnešního UTZ jsem na středu objednaná na revizi... vývoj pomalý. není to úplně zamlklé, ale vývoj naprosto neodpovídá třeba tomu co bylo minulý týden a co by mělo být vidět dnes...

kstablova
24. říj 2016

Gratuluji k dalším pozitivním testům 😉 😉 😉 😉

petapal
24. říj 2016

@beybysz super

petapal
24. říj 2016

@kstablova to je mi líto

kstablova
24. říj 2016

@petapal děkuji. Ta nejistota byla strašná. Teď už se s tím nějak srovnám.

bsvet
24. říj 2016

@kstablova Tak to mě moc mrzí! Opravdu jsem věřila, že to dobře dopadne a uděláme ten klub neuvěřitelného početí..
Ale příroda někdy ví víc než my a ikdyž do toho člověk nevidí a těžko hlavou a srdcem chápe, má to tak být..
Tělo bude nachystáno a určitě to příští měsíc klapne na výbornou. Držím palečky!

dark666lady
24. říj 2016

Ahoj holky, tak můj test, 3 dny před MS. Ta má přijít zítra. Nemám žádné těhotenské příznaky, ale doufám, že už menzes nepříjde 🙂

carolisa
24. říj 2016

čekáš miminko...=)

salenas
24. říj 2016

@dark666lady jako tři dny před menzes a takový krásný těhu test ! paráda !!!

dark666lady
24. říj 2016

@salenas no a jak mně to překvapilo! Já jsem tento cyklus dělala ovu testy a byla jsem si jistá, že ovulace vůbec neproběhla. Ale měla jsem poslední ovu test z balení, tak jsem ho udělala a byl stejně slabý jako ten den před ovu, což je pořád více než ty obvykle sněhobílé. A jedna dobrá duše se zmínila, že to může detekovat ranné těhotenství. Nedalo mi to a jen tak ze srandy jsem ten těhu test udělala a ono tohle... No malém jsem se vyvrátila. Doteď to ještě vstřebávám 🙂

kstablova
24. říj 2016

@bsvet diky moc. No prý tomu máme dat 3 měsíce než se začne snažit znovu. No uvidím jak na tom budu a kdy vůbec pak dorazí první MS a podle toho uvidím jestli tomu dáme ty tři měsíce 🙂 🙂 🙂

simi1510
24. říj 2016

@kstablova
Jeeee, prave jsem na tebe myslela ☹ tak se drz a at se zakrok povede a jsi v poradku!

simi1510
24. říj 2016

Gratuluji vsem, ktere objevily dve carky!!! 😉

kstablova
24. říj 2016

@simi1510 moc Ti děkuji

kstablova
24. říj 2016

@simi1510 vůbec netuším do čeho jdu, tak mam trochu nervy...

simi1510
24. říj 2016

@kstablova nemas vubec zac hele... snad se tu brzy ale potkáme s dvěmi carkami!!!

eliskan
24. říj 2016

@beybysz gratuluju. Na krev jdes na vlastni zadost? Nebo proc? Promin, ze se tak ptam.

dashenka1
24. říj 2016

@terezkaag vidim dusikaa.. kdy budes testovat dalsi? Kolikata si DPO? JA delala 11DPO a celou dobu mam za to ze ms ma byt zitra ale ona ma byt 27 😀🖒 tak ze skusim test ve stredu ... vidis neco nebo se mi to jen zda