Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Děkuji moc 😉
Holky tak jen pro ty kteri.premysli nad testy...horni foto Dr.Max..11DPO nic a dnes jeste nejsou obe carky stejne...dole testy Comfort 11DPO uz byla videt carka a dnes temer stejne carky...takze pokud chce nekdo testovat driv,sla bych do tech Comfort...v utery budu volat Dr.kolik je HCG,pozna pry podle toho jestli je mimi v deloze,v patek na utz totiz jeste nebylo nic videt.Dnes zacinam 6tt 😉vsem preji hooodne stesti a brzy//😉
Ano vidim slabého dusika😉 držím palce ať tam najdete dvě čárky stejně jak ja 😉
Asi doopravdy vyšlo mmoc Vám to přeji 😉 ja tedy vždy testují až po vynechani uz nikdy testovat nebuud před menstruaci
Přesně takový čárky mám ja tak gratuluji 😉
To uz mrcha nepřijde 😃😉
No uvidíme. K doktorce můžu jít až od 1.11. Tenhle týden jsem skoro celý v práci takže se tam nedostanu. Tak snad mi to potvrdí 🙂
Aha tak to děkuji za upozornění. Tohle bude moje první tak nevím 😀
Holky, prosím ty co poznaly uhnízdění spinenim. Za jak dlouho na to vám vyšel duch na testu? Děkuji za odpovědi 🙂
@eliskan já ať koukám sebevíc nic nevidím ☹ ale je pravda, že je to i dost brzy 😉
Dnesni a pro me asi posledni😊Snad sili,jak ma😊Holky drzim vam palce,at vam vsem to brzy vyjde a tem co uz to vyslo tak jen zdravicko. Jinak nevim jestli uz pocitujete podobne pocity,co ja,ale prichazeji strachy a zpochybnujici pocity,jak vse zvladnu a nezvladnu. Vcera jsem brecela u Harryho pottera😜Mno hormonum zdar🙂
@ssaskiaa v prvé řadě moc moc gratuluji!!! ♥ můžu se zeptat, jak dlouhé míváš cykly? Já jsem dnes 33 dc, MS nikde, břicho bolí, ale víc na pravé straně, ale včera test nic, tak jestli mám ještě možnost 😀 nebo máš klasika cyklus 28? Já to mám totiž pokaždé jinak, ale 32dc by se mi už měl ukázat aspoň duch, kdybych byla 😠
@kastanek87 jeee ahójky 😊 moc děkuju 😘 já měla 30 denní cyklus ale ovu tak pozdě, že je problém s otěhotněním.. A měříš bt? To vůbec nemusí být vidět ještě 😊 jsou slečny, kterým to ukázalo dušíka až týden nebo 10 dní po vynechání 😊 držím palečky!!
@kastanek87 já byla před dvěma lety těhu no neplánovaně a nevyšlo to, ale duch se mi ukázal až když mi bylo ráno špatně při čištění zubů asi tak druhý týden spoždění a nemohla jsem vystát vůni uzenin to mi bylo na zvracení
@ssaskiaa no neměřím..... před tím jsem dělala snad vše, měřila, testovala atd, v srpnu to vyšlo díky clostilu, ale bohužel odešlo ( to jsem taky měla cykly 28dc díky tomu a ovulaci kolem 14dc a právě v tom srpnu mi vyšel pozitivní test slabě 28dc), před tím jsem měla cykly různě jako 30,33,35 i 39 😀 takže spíš se mi to zase prodloužilo 🙄 počkám do čtvrtka a když nic, zajdu na gyndu na vyvolání. Můj gyndař totiž nikdy neřešil jestli mám nepravidelné cykly.... 😖
@kastanek87 zkus se pophlédnout po jiném? 🙂 a co kontryhelový čaj? Ten by ti mohl pomoct a pěkně by se ti to srovnalo 🙂 my po vysazení antikoncepce počkali 1 měsíc, to jsem měla 30 denní cyklus a další měsíc jsme to zkusili a vyšlo to 🙂 tak počítám všude s 30 denním cyklem .. :-/ 🙂 ale každopádně to být vidět nemusí, a spíš než na vyvolávačku nejdřív na krev ne? 🙂

@petapal ano