Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Na krev mohu kdykoliv behem dne?
Ja jdu z krve právě teď do půl druhý budu mít výsledky 😉 a přesně nemusi se nalacno a kdykoliv přes den .
holky tak nahoubelec...testy z krve negativní..0.01 hcg ..takze totalka..nechapu na ultrazvuku nachystana dutinka..pripany styk 16.10..ted by to bylo 10 dni...jenž nevím jak se rozhodnout..BNRÁT DUPHASTON NENO NEBRAT??? MUŽE SE Z TOHO NĚCO VYVRBIT NEBO BEZ ŠANCE??..nechci jít na kyrtáž, kdyby to bylo blbe potrebuji at to odejde s menses..ale ta na duphastonu nenastane...kdyz ho brat nebudu tak asi neni šance pak případny plod zachránit..ale ta hodnota mi prijde tak mimo, že neveřím že by z toho něco bylo..kdyby bylo třeba 5, 8 nebo tak něco...ale 0.01..kurec do prdele že mě se oplodni fakt každe vejceeee ikdz podminky pro to nemá nechapu too...mela jsem uplne byly cyklus opozdenou ovulaci..blby progesteron pro se vubec ty vajca oplodnuji za takovych podminek...božeee fakt nevim jak to ted vyresit
@ywushka no právě nevím...myslíš že když budu v duphastonu pokracovat tak že to pak samo neodejde..ze se ta menses nespusti?? však hodnota 0.001 nebo jak to je je proste 0...no na vyškrab me už nikdo nedostane...nechapu proc se mi zacal zvedat progesteron..před tou menses..ikdyz je hranicni pro udrzeni tehu..minimalni hodnota je 29.6 ja mela progesteron 33.300...no u mě je to tak že já posledni ale to bylo normalni tehu potratila prave kvuli nizke hladine progesteronu...nevim jestli tomu nemam dat třeba 2 dny na duphastonu, jít na krev a pak se rozhodnout..taky v sobe nechci drzet neco co ma jit ven...
Tak ja mám potvrzené hcg z krve 468 ...coz vychází tak 5 tyden ..až jsem si u výsledků poplakala štěstím ☺ držím pesticky všem 😉
@simi1510 no onu u me je to tezke v tom ze otehotnim hned ze vseho..u jine by se k tomu pripadneu tehu ani za tech podminek nedopracovalo..jenze u me to vajičko nevim co blbne...plus pritel je asi taky extra plodny a ikdyz jsou podminky nevyhovujici tak se tam zacne neco dit...a to je to co me prave streduje ja nemuzu mit jen tak nechraneny styk...ted jsem xx mesicu nebrala antikoncepci abych si srovnala sve hormony a procistila telo )mimochodem pul roku masakr vředy na zadech atd.) ale kazdy mesic pro me byl total stres jestli se nadodou nemohlo stat abych nechtene neotehornela...mi stačí i tzv kapka lasky....ted jsem si prvni mesic rekla ok...sla do toho ale mela jsem neco s cyklem nevim co...jako by se nedostavala ovulace ikdyz byl nachystany folikul veliky nevim...takze jsem mel nechraneny styk v tz plodnych dnech..ale po ovulaci ktereou jsem myslela ze mam jsem nezacala vubec citit prsa vubec mi nerost progesterou za tyden po domele ovulaci jsem sla na test progesteronu a ten byl jenom 11.1 coz je total nizka hranice odpovidajici spise prvni fazi cyklu..doktor rikal ze jsem asi mela anovulacni cyklus a at se nebojim ze s timto progesteronem se nemuze plod vubec uchytit...mela jsem jeden jedfiny nechraneny sex asi 4 dny na tooooo...protoze uz jsem si rikala ze se nemuze nic stat..a ono tohleeeeeeee..jsem nasrtana chce se mi vbrecet nechapu toooo...nechci byt chytlavat az takto debilne..je fajn ze otehotnim hned..ale nchci to za takovych podminek..radeji at se to nedeje nez deje a dopada NAHOVNO
To vypadá taky hodně nadějně a pěkně sili...držím palecky po těch letech by jste si to zasloužili 👍😉
@europa00 a na srovnání cyklu si něco brala? mě pomohl kontryhelový čaj 🙂 je to vážně na prášky když se dějí tyhle věci ☹
@caboja udělá ti ultrazvuk asi i krev a pak se uvidí občas kontrola a pak těhul knížka 😀
Ja taky nevím co a jak...ja chci příští týden jít k doktorovi ...k jsem si tedy zašla sama nna krev...protože jsem slyšela ze někteří doktoři to nedělají ...jinak držím peste 😉
@europa00 ty to pekne schytavas ☹ jak se rika staci kapka a uz to "capka"... ale aspon dojit do te cele konecne fáze, co?
Ja prave nejsem chytlava takto, od zari 2015 jsme spolu spali a povedlo se az v cervenci 2016, ale hold to blbe dopadlo no, ted jsem zvedava co bude ted, kdyz ms konci, tak jestli to bude vazne chytlavejsi nebo jak.
A doktor ti na toto neumi poradit? Pomoci s tim? Kdyz se dokáže vyresit i ten opačný problem, tak by mohli umět resit i toto ne?? Co zkusit jineho doktora pripadne?
@zuuzzkkaaa u me krev nikdo neřešil, jen jednou na pohotovosti. Pokazde jinak jen soudili dle toho, co vidi na ultrazvuku
@europa00 Myslím si, že těhotná nejsi, hcg je nula, jaký ještě jiný důkaz bys chtěla? Vysaď Duphaston ať může přijít MS a začni znovu. A úplně změň svůj postoj, tímhle trápíš sama sebe a nikam to nepovede... 😉
Možná si myslíš, že mně se to mluví, ale věř, že moje cesta nebyla jednoduchá.
@alicie_k holka, to se snadno rekne..stejne to asi udelM ALE JAK RIKAM JA SI TEHU NEPRIJDU...jenže i gynekologa mate proc mi pred menses roste progesteron...misto aby klesal a proc na ultra neni normalni zborcena sliznice..ale nalez v podobe dutinky....
takže mi veř ráída bych tohle mela za sebou....jen doufam ze se menses normalne spusti a nebude se ve me neco vadneho drzet....kyretaz uz nedem fakt ne
@simi1510 no hele comi ma poradit na to ze otehotnim hned...asi nic..mozna nešu...t ha haa nevim. tento mesic me chtel poslat na gynekologickou endokrinologii...aby se mi mrkly na to proc mi tak sili hormony... proste co chces delat když se ti chytne vejce ktrre by se ani chytit nmelo...s jednim vejcovodem...posledni tehotenstvi jsem mela dokonce z vajecniku ke ktremu nemam vejcovou...rika ze to se stava tak 1 % ze si to vejce natahne ten druhy vejcovod z druhe strany..a zse jaaa... cely zivot jsem a antikoncepci...protoze si nedokazu predstavit ten stres kazdy mesic jestli nejsem tehu z kapky lasky atd..a KECY CHLAPU NEJSEM DEBIL VIM KAM TO STRIKAM..NO U ME TO FAKT NEPLATI
@europa00 On ten progesteron ale neklesne z minuty na minutu a za vteřinu menses. Tělo není stroj, který funguje podle tabulek, není to matematika. Takové dutinky můžou být cokoliv, hlen, sraženina, aby to bylo těhotenství, muselo by v krvi být hcg, a to ty máš nula. Takže ani moc nechápu, proč mluvíš o kyretáži a něčem "vadném."
Pokud ti mohu poradit, nezkoumej to tak vědecky a radši zkus bylinky nebo kapky Gynex, s těmi mám dobré zkušenosti. A pokud chceš mít jistotu ovulace, tu ti dá jedině ultrazvuk, testy jsou jen tahání peněz z nás snažilek (ale neboj, taky jsem je jednou zkusila). A až po prokázané ovulaci bych nasadila třeba ten Duphaston, pokud máš teda nízký progesteron. Ale hlavně si myslím, že by ses měla dát dokupy tak nějak i psychicky. Z těch tvých příspěvků čiší až posedlost těhotenstvím....
Držím palce ať se do budoucna zadaří! 🙂
@alicie_k ty joo ano to neni posedlost tehotenstvim jako takovym....je to spise brutální strach zazit zase spartne tehu...takze kdyz jsem mela 8 mesicu puzu od snazeni byla jsem happy...protože jsem to prave řešit nemusela...ja mam hrozne trauma z kyretaze..a z celkoveho hojeni a tojho co to udela s hormony ja se davala dokupy 7 mesicu po kyretazi...žadne jak td holky silene dalsi mesic po kyretazi na to vlitnout....ovulaci jsem taky nikdy neresila protoze jsem ji mela krasne v pulce cyklu...dokonce na sobe poznam plodne dny kdy me zacne ten vajecnik pobolivat...
no ja jen rikam co videl on na ultra...ja to posoudit neumim..a ano progesteron kledsa pred menses jinak by ani neprisla...ja mivam kratce po ovu citlive prsa kdyz najizi progesteron..dva dny pred menses prasa splasknou a citit nejsou to poznam ze uz prtijde menses ze hladina progesteronu klesla...a ne ze mi z niceho nic zacne naopak stoupat a dva dny pred mnses kdyz se nic nedelo ani prsa me nebolely pac jsem progesteron mela na bode mrazu...dle testu 11.111 tak me začnou bolet a v dobe radoby očekavane menses je ten progesteron 33.300 ?, to nedava smysl...z tohoto ukazu a dle ultra me posll na krev..protoze mel na tehu podezdreni..takže prytehu nejsem a nerozumi tomu progesteronu co je to za blbost nebo jsem ale odejde to s menses..nebo jsem upllne ranne a jeste se to hcg rozjede...no tak si vyber...za dva dn pujdu na krev jako samoplatce a uvidim co me tam bude čekat...
PSYCHICKY V POHODE ASI NEBUDU..A NEJDE O TO ZE NEJSEM TEHU TED...ZE TADY NELOVIM DUCHY S HOLKAMA... A NEOMDLIVAM ZE MI TO ZASE DLSI MESIC NEVYSLO..TO JE MI JEDNO..NECHCI JEN PROSTE UZ BLBOU ZKUSENOST...ZANE VYSKRABY A LITANI PO NEMOCNICICH...
Ahoj děvčata, tak mám po revizi. Cítím se překvapivě dobře, jen ta půlhodina po probuzení byla útrpná. Pak jak když utne a je to bolest jak když mám MS, takže v pohodě 😉 . Skoro nekrvácím (zatím). Jsem ráda, že už to mám za sebou, Revizi dělala manželka mého známého, tak to bylo překvapení, o to příjemnější. Byla jsem dost v nervech, že nevím do čehu jdu..... ovšem "nejzábavnější" to bylo poté, když jsem si vzala v 10h ráno diazepam. Svět byl nádhernej, chodila jsem sice cika cak a nevěděla jsem kde jsem, ale naprosto vyklidněná 😀 😀 😀
Takže všem těhotným držím palce (všechny co mám) a za tři měsíce tady snad budu s dalším čárkovaným testem a tentokrát jak se sluší a patří přesně tak, jak to má být 😉 😉 😉
@kstablova tys mela prasky na uklidnění? To ja vubec, jsem chtela zdrhnout... a po tom probuzení prave opak, bylo mi krasne najednou a jak kdyz jsem spala x dni a krasne se vyspala 🙂 obcas si rikam, ze bych to potrebovala domu, obcas si dat a vyspat se poradne 🙂
Ale jsem rada jinak ze jsi v poradku a cela po zakroku. Drz se a budete se moci snazit znovu 🙂 drzim pesti!!!!
Ja uz mam po prvni ms a konecne mi prijde, ze jsem v zajetych kolejich 🙂
@simi1510 jojo, už když jsem se sestrou vyplňovala v pondělí papíry, tak mi dala jeden diazepam, že si to mám vzít v 10h ráno (to bylo dvě hodiny před zákrokem). Ale upřímně. Já nevím, jak by to vypadalo, kdybych na tu revizi šla k nám do fakultní nemocnice. Tam je totiž celá gynekologie tak tragická a tam mi říkala kamarádka, že nic nedávají. (Já dokonce rodit jela při akutním císaři do Šternberka než abych se dostala do Olomouce...). Na zákroku byla na své gynekologické klinice, kam chodím na gyndu a dělají tam i tuhle "jednodenní" chirurgii. Tam prostě krásný přístup personálu, diazepam a tak nějak prostě příjemné.
@kstablova ja nechtela nikam do nemocnice běžné, kde je porodnice atp, nebo kde jsi jakoby rychlovka... tak jsem byla rada za navrh toho doktora, ze na klinice kde působí, i kdyz jsem tam byla pres noc... ale zadna porodnice, budil ve mne důvěru... tak jsem byla rada. Ptala jsem se ho tenkrat i jakou bez doporučoval a to mi neodpověděl ani... ackoliv ma působit nebo působil u apolinare...
@kstablova to je prave to... ja mam novou praci, kde na to jsou vid, pro me je mimi ted přednostní po tom, co bylo... a nekam jsem se musela ukryt na chvili...
Jenže bereme hypotéku na novy byt, ktery se musi komplet předělat. A to pritel hned, ze bych nemohla moc pomáhat, kdyz otehotnim atp.
Ale jak ho znám zase uz, tak kdyz bych rekla, kdyz to tak chces, tak se budeme chránit, tak se mu to libit nebude. Uz to, kdyz jámě se ted vraceli v sestinedeli ke kondomu se mu nelíbilo, jak si zvykl na rok sexu bez kondomu 😀
Takze to bude na přírodě tento mesic a uvidime 🙂 dle doktora udajne 3 (cetla jsem, ze je to v nejake prirucce vseobecne), ale uvidime jak se telo popere 🙂
Stejne tak jako nemohu za nim letět s pozitivním ovu testem 🙂

Jsou to krásný čárky gratuluji😉uz netestuj a zajdu si na krev ☺