Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@kstablova ja mela pres 3000 hcg dva tydny pred revizi, a to nevim kolik presne pred revizi... a za dva tydny bílo... počkej nejaky ten tyden a zkus to 😉
Kdyby tam neco bylo, tak si myslim, ze budou problemy zdravotní nejake.... a podle ultrazvuku poznají jak moc seskrabli nebo ne... hlavní je aby odsali veškerý ten obal...
@janakolarova ahoj, malého ducha tam vidím 🙂🙂
@nael1612 ahoj ja mela v 6+2 videt srdicko v 5+2 byla jen mala cerna bublinka 🙂
@janakolarova ja tam nic nevidim je to hrozne spatna kvalita
@barusak95 Ja vim fotila jsem telefonem . a jeste ta internetova kvaly se zhorsila
@janakolarova vubec nic nevidim ☹
@lucinka58 Ja jsem slabe spinila v dobe, kdy mela prijit ms, a potom jeste asi ve 12. tt. Pokud se nerozkrvacis, melo by to byt ok.
Ahoj holky, mám doma jeden ovulační a jeden TT..Mám 3dny do očekávané MS.. Myslíte si, že bych nějakým z těch testů mohla už něco vidět..🙂?? Vím, že je to moc brzo, ale nervozita a očekávání jaký bude výsledek je silnější než já..:D
@janakolarova taky nic nevidím
@janakolarova na té druhé také najednou nic nevidím :(
@eliskan skupina uz existuje
Jde to strasne spatne vyfotit . pockam jeste dva dny. A udelam z nova . musela se mi posunout ovulace . asi s te horke vody byla jsem s manzelem v laznich :D
Cerven/cervenec 2017
@janakolarova děkuji
@tesarovani když si špinila v době kdy měla přijít MS měla jsi už pozitivní test? mě se to ted stalo v sobotu a nedeli hrozně slabé špinění a dneska už nic, a v sobotu test bílý 🙄
@zuuzzkkaaa nejdriv jsem zaspinila, tak jsem prave myslela, ze ms dorazila, ale zadny krvaceni neprobehlo, tak jsem za dva dny delala test..
@zuuzzkkaaa ale na tom prvnim testu byl docela slabounkej duch, zadna dalnice
@tesarovani tak já ještě počkám tak do zítra nebo středy a zkusím další test, protože je divný abych to nemela jako vůbec, to se mi ještě nestalo

@kstablova muze trvat 3 tydny nez vymizí hcg z tela 😉 me to trvalo asi 2 tydny.. a to jsem po revizi i krvacela a spinila, dle ultrazvuku cisto, vse v poradku a na svem místě, krev na hcg nebral nikdo od revize