Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@iviiii no tak to jsi měla taky krásné 😀 my jsme se museli snažit 3 měsíce a už jsem 27+3tt toto utíká 😀 a máš pravdu nejlepší lék na ztrátu je znova otěhotnět 🙂 🙂 a taky to moc Leničce přeji 🙂 a hlavně aby teď bylo vše v pořádku 🙂
Také vidím... Super 🙂 🙂
Holky za jak dlouho se dostane po revizi HCG z těla? Neměla jsem žádnou vysokou hodnotu, max 450.
@lucinka58 Já měla téměř stejný den večer před MS. Druhý den ráno (v den MS a z ranní moči) už nebyl prostor pro váhání 😉 Držím palce 😉
Tak, dneska 4 den po vyvolavacce to doslo a prvni den gynexu ,snad se uz povede po pul roce 😊
@kstablova aha tyy joo..no ja mela hned ráno po krvácení z potratu o pulku slabsi tehu test takze jsem vedela ze je to blbe takze klesalo fest rychle... a v den po revizi uz mi povolili i prsa..a pak mi za dva dny brali kontrolni hodnotu a ta uz byla uplne dole..takže je to divnyyyy.. kdy mas jit na kontrolni hcg?
@europa00 já mám jít 7.11. na kontrolu k mudr na UTZ po revizi. O kontrolním HCG jsme nemluvily vzhledem k tomu, že ta hodnota nestála za moc. Ale třeba to při kontrole po revizi dělají automaticky, nevím. Nezažila jsem zatím. No však si s ní o tom popovídám a zajdu si příští týden v pátek na krev když tak sama ať vím. Třeba se to do té doby nějak pohne...
Jinak dle mudr a kontrolního UTZ hned po zákroku vše odstraněno, děloha čistá, nepředpokládaly krvácení a měli pravdu, nekrvácím vůbec. Včera slaboučké špinění, ale to nestálo ani za řeč.
Takže tomu rozumíme dobře že dneska je ten správní čas nato skočit a pak se uvidí Děkuji za odpoved
@kstablova hele kontrolni hcg se dela vzdy nebo by melo...treba za 3 dn po revizi...no bez v pondeli jako samoplatce..stoji to 160 kč...a mas klid...no to asi tvrdi každemu ze to je ok ..protože jak by se jinak stavalo že nekdo musi 2 x na revizi nebo dokonce že po revizi byla bba dale tehotna a pak i porodila...a pokud to bylo malinke jakoze tyhle zamlkele tehu jsou, tak to mezi tunou sliznice fakt nikdo nehleda co z tebe vyskrabnou...no proste hcg test z krve za 160 mas jistotu..

@katyh84 jiste to vim podle ovu tedtu i bt 🙂 i jak je dlouhej cyklus 🙂 no vcera jsem nad tim premyslela ze bych si mozna usetrila ten stres ale myslis ze to pujde? 😀