Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@juliemichal já takhle zůstala těhotná i po MS a měla jsem po MS takovou čárku, ale nebylo to prosperující těhotenství. ..
@iviiii jé tak to je moc krásné 🙂 to já po ZT bez revize jsem otěhotněla až po 3 měsících 😀 😀 a dnes mi zase posílala testík a je silnější než včera 🙂
@kstablova ach jo ☹ tak to je škoda,ale tady je její dnešní a zdá se mi,že je silnější... no uvidíme jak dopadne.já jsem otěhotněla až po 3 měsících po ZT právě.
@juliemichal no já jsem po tomhle nevyvijecicim se od středy po revizi, tak teď si daně par měsíců pauzu a pak doufám ze se zadaří ...
Tenhle asi silnější je tak držím palce ! 🙂
@kstablova já jí taky moc držím palečky,tak snad to bude prosperující těhu 🙂
neboj já vím co se ti stalo já tě sleduji a je mi to moc líto ☹ ale je nejlepší si dát teď několik měsíců pauzu a potom se určitě povede 🙂 moc moc držím palečky 🙂
@ssaskiaa Kdyby jsi neměla vidět ještě srdíčko, tak se tím vůbec netrap 🙂 já byla na utz 5+3 - gestační váček, potom za 10dní byl už i žloutkový, ale dr mi stejně 2 týdny na stáří miminka ubral, takže i kdyby bylo vidět jen minimum, nestresuj se!!! Já z toho byla špatná, když tu všichni píšou že už v 7 týdnu bylo vidět srdíčko a já nic... Ale podle dr je vše v pořádku a v pondělí jdu zase po 10dnech na kontrolu. Držím moc moc palečky!!! 🙂
@ssaskiaa no to přesně mám já. já byla v 6+něco na tom druhým, takže jaoby 7týden a on mi řekl, že je to začáteční těhu že jsem v 5 týdnu. Prvně při váčku mi neřekl nic. takže klídek a pohodička 🙂 no a na tej kontrole druhej nám tam právě našel ještě jeden váček, takže uvidíme, esi budou dvě,nebo esi se ten jeden vstřebá. a já jsem teď podle ms 8+0 a takže to mimi budu mít stejně na kontrole asi o ty dva týdny menší. ale dr mi řekl, že je vše jak má být a že ovu byla asi dýl 🙂 Tak se vůbec neboj 🙂 a taky my mohl říct že je to na prd, ale asi ví, že na srdíčko je času dost a že každé miminko se vyvýjí jinak, tak mě naopak uklidnil, že je vše jak má být 🙂 taky to tak určitě budeš mít, pokud ti neslábnou testy. to mi říkal, že kdyby mi testy slábly, že by asi šlo o to zamlklé. ale upřímně už si testy nedělám a věřím, že to bude dobré 🙂 tak ti to taky tak přeju, abys měla klídek na duši 🙂
@miky00 mě krásně sílí a dolonce je teďka testovací čárka silnější než kontrolní 🙂 já právě vím kdy byla ovu, jak dlouhej cyklus, kolik dní lut. Fáze a mám hrozně velikej rozdíl a vím, že ve středu mám první kontrolu a vychází podle všech kalkulaček od ovulace 6+2, a za tím si budu stát tak snad bude k tomu přihlížet 🙂 ale raději bych měla 28 denní cyklus a ovu v půlce, bylo by to nejjednodušší 😀
Holky, super carky tu mate!!!
Mne se pomalu blizi ovu, tak snad se budu moci znovu přidat!
Nehodlam cekat 3 mesice 😂
Holky co máte těhotné prosím na začátku je normál j občas takove píchání bud vlevo nebo vpravo .těhotná jsem byla před 18lety a už fakt nevím jak se co dělo
@petapal jojo, je to normální, mě občas píchá tak intenzivně, že musím vše zahodit a jít si v polodřepu sednout. za minutu je to zase dobré 🙂 Pokud nešpiníš, nebo tě ta bolest neobtěžuje natolik, aby se nedala snést, tak si myslím že je to normální, ale i tak to raději prodiskutuj s dr 🙂 jak se říká, je lepší být za "vola" a ptát se na vše, než něco zanedbat 🙂
@ssaskiaa Ahoj, pokud by ti to nevadilo, můžu se zeptat na výsledek tvojí první kontroly, co budeš mít ve středu? 🙂 Já jdu na svou první až za dva týdny, to budu podle poslední MS 7+2, ale tím, že mám ovulaci až 21DC tak těhotenství bude reálně staré jen 4+1 počítáno od ovulace. Tak si myslím, že mě pozvala moc brzo a nepůjde ještě nic moc vidět . No ale snad to bude tak jak má a tobě držím moc pěsti, ať je všechno v pořádku! 😉
@juliemichal já když jsem testovala měsíc po potratu v den "předvídane ms" kdy mi řekl doktor,že má přijít tak na testu nebylo nic..ms nepřišla tak jsem o dva dny později testovala znovu a už tam byla vidět slabá čárka 🙂 ještě teď když to píšu tak jsem z toho rozechvěla a to už je malý na světě 3 měsíce 🙂 kamarádce přeji aby jí to vyšlo je to nejlepší lék na ztrátu..🙂
@dark666lady od ovu se pricita 2 tydny 🙂 tzn 2+0, vis jiste ze jides 4+1 a ne 6+1 🙂
@dark666lady jinak děkuju a info určo dám, jen doufám že pozitivní! 🙂 a tobě hodně štěstí 🙂
@ssaskiaa ano, s těmi dvěma týdny to bude 6+1, asi jsem to špatně napsala 🙂
@ssaskiaa Tak to bude, pokud to bude počítat jak říkáš. Pokud to ale bude počítat od data PM, tak budu už 7+2
@dark666lady neboj, já mśm rozdíl ještě větší oproti PM ☹ až mě to děsí :-/ takže ti povím, ale lékaři si většinou jedou to svý dle PM, i když prostě přeci nemůže to být takhle starý, když de od ovu přičítá 14 dní a mě by normál přičetl 3 týdny? To hraje roli velikou ☹
@juliemichal Přijde mi ze ten test zesílil te kamarádce. Dala bych tomu čas a třeba za týden zkusila další test a pokud by byl výsledek zas jasnější tak bych zkusila dr 🙂

@juliemichal měla jsem to uplně stejně přesně před rokem jako vaše kamarádka 🙂