Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@zuuzzkkaaa Zuzi, znám to.. to zklamání, už tam byla jiskřička naděje, že by testy byly divné:( Ale hlavu vzhůru, začínáme a už brzo si pošleme fotky pozitivních testů
Holky, tak dnes už 4. test... a je to videt vic ☺ co myslite?
@petruska0610 Ja s takovyma zacinala, at sili!
@tesarovani dekuju moc ☺
@petruska0610 to vypadá moooccc nadějně😉
Cauky všem 😉 tak jsem dneska byla na kontrole a jsem b zacatku 4 tyden ..zpozdilé jsme si ovulaci takže jsem otehotnela dyl .ale hned se to zrnko rýže 6mm veliký ukázalo tam kde ma být ..nezapomenutelný okamžik 😊 za dva týdny na další ultrazvuk uz se nemohu dočkat ☺ ps: dělal mi ultrazvuk přes břicho a vše bylo krásné vidět tak každý doktor to dělá jinak .. Vám všem přeji dvě čárečky a krásné tehulkovani 😉
@sipkovarose doufam, už je to.ctvrty test, kde je vidět, v pondeli jsem obkednana k doktorovi, tak uvidime tam ☺
@beybysz gratuluji❤
@petruska0610 držím palečky ❤
Děkuji moc 😍
@sipkovarose mockrat dekuju 😍
@beybysz moc gratuluji a doufam, ze i me carky vydrží ☺ preji hlavne zdravi tobě i miminku 😉
Děkuji moc ...😍a neboj se čárečky Ti urco vydrží cítím to v kostech 😉@ Petruska0610
Holky, tak snad mám dobrou zprávu. V pondělí v 14.00 hod. HCG 228 dnes v 7.00 hod. HCG 1039. Uf se mi ulevilo, že se zvedá 🙂
@petruska0610 Já teď taky takhle začala 🙂
@petruska0610 Tak takový jsem přesně měla v neděli, od té doby sílil a digitální ukázal + 🙂 Tak držím palečky 🙂
@beybysz Prosím tě, kdy jsi měla termín ovu? Já měla 17.10, protože mi to přesně doktor řekl. Teď se nedostavila MS, testy krásně pozitivní, ale k doktorovi jdu až 8.11. Moc bych chtěla také vidět takovou tečičku 🙂
Holky, kdy je dobrý si dělat tehu test. MS meska 4.den, včera jsem delala test negativní. Tak nevim, jaká je šance, že bych byla přece jen tehu.
@snazimese2015 Já myslím, že to vypadá dobře 😉
@janickam29 mockrat dekuju a taky gratuluji a preji jen to nejlepší 😉
@sipkovarose dekuji moc 😍
@beybysz snad ano, jsem nervozni z toho jak dopadnu u doktora, boli me prsa a v podbřišku citim tlak, tak snad je to normalni 😉
@janickam29 Tak kdy jsem měla oči to vážně nevím protože se mi opozdila než jsem si myslela ...měla jsem ji nějak rozhazenou ale podle toho te začínám ten 4 tyden tak to vypadá na 11 října ze jsem do toho vlitla to bylo mazlenicko ,tak ty budeš asi nějak teprve ve 2 tydnu tak to nevím zdálo není ještě brzo ...ale uvidíš ☺držím palecky ✊
@petruska0610 Tak ne taky boleji prsa ale jen trochu a bricho me stále někdy zaboli ,ale jinak mi je suprove ...☺ a ty v jsi měla být v kolikatym tydnu ?
@beybysz prave, ze se to dozvim v pondeli. Jinak je mi taky fajn ☺ ale urcite napisu jak.jsem dopadla 😉

@ywushka já jsem trochu i ráda, mám to dost silnější něž dříve takže kontryhel na výstelku asi zabírá 🙂