Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

A děkuji moc hned se zítra ozvu 😉
Hodně mi právě holek říkalo ze jim dělali vnejsi ne vnitřní ze to ani doktor v ordinaci vaginalni neměl...Tak uvidíme ..Necháme se překvapit ...
Tak ja bych měla být být zacatku sedmiho tak uvidíme ...😉děkuji za odpovědi 😉
Ahojky mam dotaz ovu probehla 29.10 a tenhle týden ni je nějak bivne mam pocit na zvracení a ještě se k tomu přidalo takovi mravenceni v podbrisku a i takovi tlak nevíte co to muže znamenat ms ma prijit za 11 dni
Ahoj, dnes jsem si delala dva po sobe testy a pod urcitym světlem jsou na obou videt carky, muzete mi prosim nekdo, kdo s tim mate zkusenosti poradit jestli to vypada, ze ano?
Pridej foto ...@petruska0610
Malinký náznak tak vidím a ty máš pres menstruaci nebo jsi ji ještě nedostala?
@petruska0610 já tedy nevidím nic ☹
@jesterova jé, no tak to moc držím palečky, aby bylo vše tak jak má i nadále 🙂 a to já zase narozdíl od prvního t+hu o tomhle vím už úplně od začátku. Prsa už přešla, ale zato pořád mě bolí hlava a je mi tak celkově divně. Když mám hlad, tak je to se mnou na umření :D Akorát že já mám pořád hlad, ale absolutně na nic nemám chuť... takže se cpu ovocem, protože z toho mi blbě není a piju vodu s citronem... No užívám si to pplnými doušky :D tak snad to bude ta moje vysněná holčička 🙂 Tak nám oboum tfuj tfuj tfuj a jentak dál 🙂
@petruska0610 ja taky nevidim nic ☹ ale neznamena to ze tam nic neni 🙂 ona se zhorsi kvalita a jeste k toku pak obrazovka na pc nebo mobilu to zkresli.. :-/
Ja mam problemy s vajecnikama, tudiz menstruaci nemam vubec, nemuzu to podle toho brat, na určitým svetle tam náznak je a kdyz jsem mela negativni, byla ta prvni carka vzdy silna a ted neni... jsem objednana uz k doktorovi a moc.bych si prala, aby to bylo v poradku. dekujuTak moc vsem
@zuuzzkkaaa Držím palce Zuzi.. nicméně, já to měla pravidelné jak hodinky, tento měsíc jak na potvoru skoro týden zpoždění a na testu ani čárka a pak jsem to dostala. Hlavu vzhůru, počkat na menstruaci a snažíme se dále🙂
@svobodka14 jj já počítám s tím že to snad dorazí a když ne pujdu k doktorovi at mi rekne kde se toulá
@petruska0610 ahojky taky mam problémy s Ms tak jsem z toho smutná vždy když ma dojit tak Max splnim jen kapku krve a pak nic vždy si říkám ze by konečně Mimi třeba a ono nic musim vždy na vyvolavačku 😡 ted mam mít 9.11.MS a uz ted jsem nervózní znáš to..jinak doktor říkal ze jsem v pohodě ze to mam z antikoncepce jak jsem brala 10 let..
@viridie kráása gratuluji
@svobodka14
@lucinka58 Děkuji holky a moc vám držím palce,miminkům zdar ! 🙂
@svobodka14 tak jsem to dnes dostala :-/
@zuuzzkkaaa tak hlavu vzhůru, jedeme dál 🙂

A to si musela mít plný mocovy mechyr ...To se asi pocuram 😃