icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
kstablova
1. lis 2016

Teplota, ne trpíte. Automatické opravy na mobilu ☹

vanea
1. lis 2016

@wildcat87 ahoj, bohužel tam nic nevidím, navíc čárka by měla být víc vlevo myslím:/ ale uvidíš, někomu se to ukáže až později🙂

ywushka
2. lis 2016

@kstablova i tak děkuji 🙂

zuuzzkkaaa
2. lis 2016

tak jsem si dnes udělala zase ráno test a byl negativní a MS stále už 4 den nikde :-/

sipkovarose
2. lis 2016

@zuuzzkkaaa ještě měj trpělivost někomu to ukáže test až později.a nebo zkusit ovulační test ten by měl těhotenství odhalit dřív aspoň u mě to platilo 😉

ywushka
2. lis 2016

@kstablova no gynprodyl nasazují až dnes,takže to by nemělo byt ovlivněné. Merim pořad ve stejnou dobu,dokonce mi to dává samo vědět. Uvidíme co bude na konci cyklu a ten další. Na UZV nechodím,doktor mi to ani nenabídl.

ywushka
2. lis 2016

@zuuzzkkaaa vydržet !!!!

zuuzzkkaaa
2. lis 2016

@ywushka já teda nevim ale poslední sex byl 16.10. a 29.10 jsem to měla dostat a pořád nic ani duch na testu nebyl uz fakt nevím pořád mě šimrá dneska v podbřišku až mě to otravuje, začínám z toho bejt mimo, k doktorovi se dřív jak v pondělí nedostanu :-/
@sipkovarose

ywushka
2. lis 2016

@zuuzzkkaaa me nic neprekvapi-ve 22 letech mam za sebou 3IVF, u toho tretiho ztratu jednoho z dvojcat, maleho, co to vydrzel vylezeneho, nic jsem nesmela!! A to vsechno kvuli neplodnosti z manzelove strany (ted uz byvaly) a ja jsem mela trosicku endometriozu... A ted? Ted mam vysazenou antikoncepci pul roku, v zari probehlo "neco", co odeslo s MS a mam ted na tri cykly nasazeny gynprodyl (utrogestan), OVU testy na me asi neplati, ty mam s carkou porad i pres ms... Bazalni teplota je jak na houpacce 😀... takze bych to neresila a cekala! Jsou pripady, kdy holky maji carku az dlouho po vynechani!!!

zuuzzkkaaa
2. lis 2016

@ywushka já si spíš myslím jestli nemám ty hormony nejak v loji

zuuzzkkaaa
2. lis 2016

@sipkovarose a po jaký době od spoždění se ti to ukázalo ?

wildcat87
2. lis 2016

@vanea i tak děkuji...
Zkusím testnout za 2 dny a uvidím

sipkovarose
2. lis 2016

@zuuzzkkaaa ještě před MS,nikdy jsem po ovulce neměla ani slabě pozitivní ovu test a najednou jo,tak jsem testovala a sílel. Pak jsem zkusila těhu test a bylo to tam

zuuzzkkaaa
2. lis 2016

@sipkovarose aha no já ted asi 4 -5 den meškám tak nevím a nic tam nebylo ani náznakem

sipkovarose
2. lis 2016

@zuuzzkkaaa na tom ovulačním jo?

zuuzzkkaaa
2. lis 2016

@sipkovarose nn ovulační jsem ani nemela, na normální těhu testu nic nebylo

sipkovarose
2. lis 2016

Zkus ještě vydržet, někomu to ukáže až po týdnu od vynechání MS 😉

zuuzzkkaaa
2. lis 2016

@sipkovarose no já nevím, moc šanci tomu nedávám

wildcat87
2. lis 2016

@zuuzzkkaaa koukam že jsme na tom podobně ja mela MS dostat 24...doteď nic...foto testu jsem sem davala ale znama(zdr.sestra gyndare) mi včera říkala že mám počkat ještě par dní.... ovu totiž mohla byt před MD a tudíž test bude prokazatelný prý déle...tak uvidíme snad máme ještě šanci..držím ti palčky

zuuzzkkaaa
2. lis 2016

@wildcat87 no my s mužem byly spolu naposled 16.10, tak nevim no, mě to přijde už právě dlouho, že by se tam mělo už něco ukazat, ovu jsem mela přibližně týden no nevím který den, ale to jsme na tom pracovali, dost me bolely prsa a tak.

ssaskiaa
2. lis 2016

Ahoj holky, tak se hlásím 🙂 srdíčko bylo!🙂 prcek je tam kde má být, podle utz o týden mladší než podle MS. Mám velikánskou radost, už teď vím, že to je bojovník nebo bojovnice 🙂 🙂)) a všem ostatním hodně štěstí a držím palce, ať jsou na testu //. :-*

ssaskiaa
2. lis 2016

🙂

wildcat87
2. lis 2016

@zuuzzkkaaa a kolikateho jsi mela ovu? Ja nevim....ja ji nijak nehlidam

ywushka
2. lis 2016

@ssaskiaa Gratuluji 🙂 mooooooc 😉 😲

ssaskiaa
2. lis 2016

@ywushka děkuji moc 🙂

09daska
2. lis 2016

Gratluji.. 🙂 🙂 🙂 🙂

zuuzzkkaaa
2. lis 2016

@wildcat87 přesně den nevím ale asi v rozmezí 10.10.-18.10. já si myslím že těhotná nejsem

jesterova
2. lis 2016

@miky00 ahojky tak to je paráda že aspoň jedno 🙂 no mi jsme dnes 7+0 takže to máme skoro stejně už máme i fotečku,malá houstička se srdíčkem taky doufám že budeme růst tak jak máme 🙂 tak držíme palečky 🙂 jen mi zatim nepřijde že bych byla těhotná,žádný příznaky kromě hladu a bolesti prsou :D

beybysz
2. lis 2016

Ahojky všem zítra jdu na potvrzení těhotenství a chtěla bych se zeptat jaký Vám gynekolog dělat první ultrazvuk? Sestřička mi říkala ze mám dorazit a plným nocovym mechyrem takže asi přes bricho mi bude dělat ...

ssaskiaa
2. lis 2016

@beybysz ahojky tak hodne stesti, drzime palce 🙂 me delali normalne vaginalne, pres bricho ne 🙂