icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
katerinaf27
1. lis 2016

@ssaskiaa Ne, úplně stejná.... 😒

ssaskiaa
1. lis 2016

@katerinaf27 a neni jeden treba z ranni moci a druhy z odpoledni? Me se to taky odpo a rano menilo 🙂

katerinaf27
1. lis 2016

@ssaskiaa Ne, Mamatest je dělaný v 9 a tenhle LadyMax v 7 - obojí ráno ☹

ssaskiaa
1. lis 2016

@katerinaf27 a ten lady max jenod dr. Maxe? Ja delala jen maxovy testy a max neukazuje tak rychle carky jako mamatest.. 🙂 neboj se 🙂

katerinaf27
1. lis 2016

@ssaskiaa Jojo je z dr.Maxe právě 🙂 Akorát to není jen ten proužek ale nějaký LadyMax Comfort, napodobenina Mamatestu Comfortu 10 mi to přijde 🙂 Ale tak jo, vyzkouším se nebáát ☹ Teď už fakt musím myslet pozitivně...

ssaskiaa
1. lis 2016
ssaskiaa
1. lis 2016

@katerinaf27 koukej dr. Max vs. Jinej test ala mamatest.. podobnej tomu, a carka vypada na kazdym jinak 🙂

katerinaf27
1. lis 2016

@ssaskiaa No ale pořád jsou nádherně zbarvené, syté a tmavé ☹ To já nemám 😒 Já to právě pochopila tak, že ten LadyMax to ukazuje později než Mamatesty?? 🙂

ssaskiaa
1. lis 2016

@katerinaf27 jo, tak jsem to mysela 🙂 holky tady ukazovaly mamatest vs. Dr max test a ukazovaly carku driv nez Dr. Max 🙂 takze urco i rychleji sili si myslim 🙂

katerinaf27
1. lis 2016

@ssaskiaa Uuuf tak snad to bude i můj případ 🙂 Já se šíleně nechala ovlivnit okolím no...

ssaskiaa
1. lis 2016

@katerinaf27 já taky cetla diskuze s mimodeloznim a zamlklym tehotenstvim, malovala jsem certa na zed, predstavovala si hororovy konce a koukej jak mi krasne silila carka a zitra jdu na prvni kontrolu a to jen diky me kocce @dyslovka , ktera me drzi a podporuje od vsech hruzostrasnych pribehu a myslenek 🙂 to zvladnes a bude mimisek v poradku, opravdu 🙂 kolik jsi dpo?

lucinka58
1. lis 2016

@katerinaf27 Hele, když se koukneš o pár stránek dřív, tak uvidíš mé testy Dr.Maxe. Jsem z nich taky nervózní a přitom digitální Clearblue to ukazuje dobře. Asi zkusím zítra taky koupit klasický Mamatest 🙂 Dej vědět. Já mám v hlavě taky docela hororový scénáře a proto jsem si nechala vzít HCG. Ve čtvrtek půjdu ještě na kontrolní HCG, abych viděla jestli roste. U mě teda je i ten průšvih, že jsem hodně špinila. Dnes už dobrý, ale 2 dny předtím toho fakt bylo dost....

katerinaf27
1. lis 2016

@lucinka58 Ale Clearblue neukáže dálnici no 😒 Proto ho nechávám jako poslední možnost a už jen takovou legrácku... Mamatest si kup, ale rozhodně Comfort 10! 🙂 Budu testovat ve čtvrtek. Já nešpiním absolutně.... Jen občas bílý výtok trošku 😉 Tak uvidíš no. Přeji všechno dobré!

lucinka58
1. lis 2016

@katerinaf27 Taky přeju všechno dobré 🙂 No je fakt, že sice Clearblue neukáže dálnici, ale zato je přesnější 🙂 Já když se teďka koukám na ty testy a nevím jestli sílí nebo ne, tak jsem z toho nervózní..... Ale u mě je to taky daný prostě i nevydařenými těhotenstvími.... Sice jsem ráda za to své jedno zdravé dítko, ale určitě chci další a to, že sice umím otěhotnět, ale neumím těhotenství moc udržet je prostě pro mě takové blbé a moc mi to nepřidává na náladě....

miky00
1. lis 2016

@jesterova ahojky, právě že to dopadlo krásně 🙂 Dvojče zaniklo, jak dr přepodkládal a miminko je velké 13mm a odpovídá to 7+4, dnes už vlastně 7+5 :D a srdíčko už vidět bylo 🙂 Takže já jsem nadšená, snad bude miminko prospívat a pěkně se nám tam upeče 🙂 a dej pak taky určitě vědět!!! 🙂 držím palce!!!

miky00
1. lis 2016

@ssaskiaa DĚKUJI, TAKY TI MOC BUDU DRŽET PALCE 🙂 a určitě to vše bude dobré 🙂 Pak dej určitě vědět 🙂

ssaskiaa
1. lis 2016

@miky00 děkuju moc, dam zítra vědět 🙂

ywushka
1. lis 2016

Holky neměříte někdo Bazalni teplotu??? Potřebuji poradit moc se v tom zatím nevyznám

nael1612
1. lis 2016

@katerinaf27 a kolik dni jsi po ovulaci? Me se opravdu tmave zbarvila az 22dni po ovulce. Neves hlavu,bude to ok👍

katerinaf27
1. lis 2016

@nael1612 První test byl 16DPO a dnešní tedy 18 🙂 Děkuji za podporu <3

nael1612
1. lis 2016

@katerinaf27 mrkni na moje je tam zvyrazneny 18dpo,vsechny mame strach,ale opravdu ti certi na te zdi,neni dobre mit🙂 k doktorce jdu ve ctvrtek a proste doufam...

nael1612
1. lis 2016

@katerinaf27 jo a jeste dnesni aby jsi videla,ze vyrostlo az 22dpo... a za me teda max 10 the best,mno a pak mama

dyslovka
1. lis 2016

@ssaskiaa : protoze musis myslet pozitivne :-* nic se nestane a mimisek uz o sobe dava pekne vedet :-*

ovocena
1. lis 2016

Ahoj holky, prosim, vidite tam neco malo?

katerinaf27
1. lis 2016

@nael1612 Nojo, krásné... Já doktorce zavolám až v pondělí rozhodně, stejně mě objedná až do měsíce, chci aby šlo už něco vidět 🙂

matildaxp
1. lis 2016

@ovocena nic tam nevidím :( možná trochu, ale je to fakt maličký duch. Zkus testovat za pár dnů znovu.

kstablova
1. lis 2016

@ywushka já měřila. co bys potřebovala?

wildcat87
1. lis 2016

Maminky...omlouvám se nevím kam napsat...
Týden mě mešká MS...dnes ráno jsem si dělala test a zda se mi tam jakoby duch...spíš teda stín..ale fakt slaboučký po zvětšení... co myslíte? ... pro lepší orientaci jsem rýpla nehtem vedle.,,,,stínu"""
Vidíte tam někdo to co já?
Nebo už jsem mimo 🙂

ywushka
1. lis 2016

@kstablova děkuji merim teprve chvilku,ovu testy u me nepomahali,byly pozitivní ještě 2 dny před menzes. Mám druhý cyklus gynprodyl (zítra nasazují ) a ovu test byl uz 9Dc pěkně vybavený, ale moc k tomu Nepřiblížím po mých zkušenostech. Jak to na tebe působí? ?? Nějak z toho nejsem schopná vyčíst

kstablova
1. lis 2016

@ywushka ahoj tak na to koukám jak jelen.evidentně nemam tolik zkušenosti. Já vůbec nevím jaký vliv na to mohou mít ty léky. Je to měřené pokaždé ve stejný čas? Možná bude lepší srovnat to s pristim měřeným cyklem, abys věděla zda to takto litá pořád nebo to byla výjimka. ...a když nefungují testy, zkoušela jsi zajít k Mudr na ultrazvuk k potvrzení ovulace? Pak by se člověk mohl nějak od píchnout i od toho grafu a něco z něj vyčíst. Čistě teoreticky by mohla ovu proběhnout 28. kdy je poslední trpíte 37.7, ale ruku do ohně za to nedám. Promiň.