Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

já bych to viděla celkem jasně, jako že těhotná jsi. Ale z vlastní zkušenosti bych si udělala ještě další - třeba obyčejný Dr. Max. Já také testovala vícekrát - pořád jsem nechtěla uvěřit 😎
@alicie_k jo moje šéfka zjistila, že je těhotná až na začátku čtvrtého měsíce. Měla normálně MS a lítala po doktorech, že se necítí ve své kůži. Na gyndu šla až jako poslední možnost, jestli nemá gynekologický problém a tam jí řekli, že je těhotná... vůbec s tím nepočítala a myslela si, že ani neměla kde otěhotnět...
Holky, tak jsem si volala na výsledky HCG. Dle všeho jsem včera podle kalkulačky byla 4+1 a hodnota byla 228 mIU / ml. Netušíte jestli je to dost nebo málo? Díky moc za odpovědi. Fakt už mám strach.....
@lucinka58 zadej si to na google hodnota hcg a ono ti to vyjede v tabulce
@bzukk Proč vadný?
@bzukk proč myslíš že je vadný ?
@zuuzzkkaaa mamatestům moc nevěřím, vím, že asi dělá falešné dušíky. Ms jsem měla dostat minulý čtvrtek, ale už v pondělí jsem začala špinit, hodně slabě až do pátku. Jenom mě pořád píchá v podbřišku, tak jsem zkusila test. I na lady max si myslim, že tam něco málo vidím.
@adelaine91 tyhle slabé čárky můžou být celý cyklus, i před menstruací.
@bzukk Já bohužel nevidím nic ani na jednom. Co se týče těch mamatestů, tak osobně myslím, že nechávají duchy - ale až po zaschnutí, že se ten duch prostě neobjeví do 5 minut, ale třeba za hodinu, dvě, deset.... Na LadyMaxu nevidím nic..
@bzukk já teda taky nic nevidím :-/
Holky, tak já testovala i dneska. Bohužel neměli stejný Mamatest Comfort 10, chtěla jsem testovat na stejném podkladu ☹ A vyšla mi taakhle slabounká čárečka ☹ Fakt se jako bojím! Navíc test byl do proudu moči, takže totálně na prd aplikace - podle mě. Ten minulý se hezky rochnil 15sekund ve skleničce 😀 Jsem z toho celá nesvá, teď mě nemine další testování, po druhé pořídím rozhodně Mamatest Comfort 10! A v pátek jsem si plánovala digitální Clearblue, na naše 5ti leté výročí s manželem 🙂 Co myslíte? 😔
@katerinaf27 a neni to větší citlivost? 🙂 nevěš hlavu!

Třeba můj tehdejší doktor (teď vede tu kliniku kam chodim) mi říkal, že díky HA nemají ženské vyčerpané vaječníky a mají dostatek vajíček protože při braní HA se vajíčka neuvolňují. Někdy po vysazení déle trvá než se vaječníky spojí s hypofizou a začne cyklus jak má být. Ale HA jako důvod neplodnosti prý je mytus. To je docela zajímavé ne?