Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Tak to je super 😉
@lucinka58 Já tam jsem objednana na kontrolu, chodila jsem na injekce vitamínů, mela bych byt asi 4+1 tak bud uvidí dutinku nebo vezme krev na hcg a budeme vědět 🙂
@zizulka2008 určitě uvidí dutinku u me také viděl a to jsem na zacatku 4teho...
@beybysz tak to je super že je to už vidět, doufám že něco uvidí 🙂 a také gratuluji k dutince 🙂
@zizulka2008 děkuju určité i tobě pogratuluju a tfuj tfuj 😉
@bajunta87 Ahojky, no uvidíme, moc velké naděje si nedělám. Dnes už je to 6. den a MS nikde, bazálka 37 a čípek vzadu tvrdý a velikostí jako palec, ale test co jsem si dělala před hodinou od Pepina - negativní... :(
@zizulka2008 gratuluji
@petapal zatim to vypada nadejne ze?dekuji 🙂
@claudyaus take vidim,at sili 🙂
Takhle jsem to měla taky, test jsem si dělala den po vynechání menstruace. Ob den si udělejte další test a mělo by to sílit. Po dvou dnech už jsem měla viditelnou čárku. Zítra jdu na krev. Jsem 4+2.
@petapal Já se taky nemůžu dočkat a samozřejmě se i bojím...... Já to měla takový zamotaný. První pokus skončil ZT v 9 tt, pak druhý pokus celé těhotenství na rizikovém a syn se díky bohu narodil zdravý a v termínu, teď před měsícem třetí pokus a spontální potrat v 6tt a teď 4 pokus. Tak doufám, že to vyjde a že tam Laurince bude bít srdíčko 🙂

@tesieocu tyyyjo🙂 Gratuluji a ať jen sílí🙂