icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
janulle22
5. lis 2016

Ahoj holky... mam zpozdeni 7-9 dni... ovulace probehla po 20dc - presne nevim... dnes jsem 36dc... test ze vcera a mamatest z dnes rano... foto upravene .. dekuji za nazory...🙂

beybysz
5. lis 2016

@janulle22 možná malinkaty mazánek ale je špatná kvalita fota ...

janulle22
5. lis 2016

@beybysz original

bzukk
5. lis 2016

@snezenka123 tak jsem to nevydržela a zkusila lady max a mooožná něco málo vidím, ale asi spíš chci vidět, tak nevím nevím

brambora28
5. lis 2016

@janulle22 ty čárky ukazující pozitivní těhotenský test jsou ale jinde než kde máš šipky 😉

snezenka123
5. lis 2016

@bzukk nějaký náznak tam vidim😉zkus z ranní m.to by melo byt vic videt🙂
Drzim palečky😉

beybysz
5. lis 2016

@janulle22 bohužel teď nic nevidím ...Tak zkus testovat ještě za dva dny až

bzukk
5. lis 2016

@snezenka123 ráno zkusím a uvidím. Ale aspoň vím, že mám oči v pořádku 🙂

lucinka58
5. lis 2016

@veronikaangel Hele, mohla být později ovulace a proto ještě nejde případné těhu na testech vidět. Zkus si test z ranní moči třeba v pondělí. Teoreticky být těhotná můžeš a nemusíš. Příznaky na to máš, ale to bohužel není všechno...... Moc Ti budu držet pěstičky aby to vyšlo pokud si miminko přejete 🙂 Jinak já musím říct, že u mě 2x bylo zpoždění 4-5 dnů, těhotenské testy negativní a později se prokázalo těhotenství až u gynekologa 🙂

veronikaangel
5. lis 2016

@lucinka58 Lucinko, děkuji moc za podporu 🙂 Necháme se s přítelem překvapit a necháme to osudu 🙂 Pokud by mimiko bylo, byli bychom moc rádi 🙂 Tak třeba na tom budu jako ty 🙂 V pondělí dám echo 🙂

europa00
5. lis 2016

@janulle22 ahoj ty cárky byvaji jinde .-) více k okraji na těch místech je fakt nehledej .-)

lucinka58
6. lis 2016

Holky nam takovej asi scestnej dotaz. Nemá byt v těhotenství i pozitivní ovulacni test? Dnes jsem si pro srandu udělala oba a tehotenskej je jasně pozitivní, ale ten ovulacni nevím, nevím... Posílám fotky - navrchu ovulacni a dole těhotenský. Ja si myslím, ze hlavní je mít pozitivní těhotenský test 🙂

bajunta87
6. lis 2016

@veronikaangel - menstruaci jsem ve stejný den jak ty a od pondělka mám pozitivní těhotenské testy 🙂 ale jak píše lucinka58, mohla jsi mít později ovulaci. Takže šance stále je 😉 Budu držet pěsti a čekat jak jsi dopadla 🙂

bzukk
6. lis 2016

@snezenka123 Dobré ránko, dnesní testování je úplně stejné jako včera. Tak z toho asi nic nebude :(

snezenka123
6. lis 2016

@bzukk třeba se ještě něco ukáže. ..kdy mas mit ms?já u dvou těhu měla pozitivní těhu test az skoro týden po termínu. ..takže šance ještě je...já už dnes netestovala. Včera už bolelo břicho tak cekam, že to přijde. .Když by ne ,tak zkusím třeba ještě zítra nebo pozítří. ..

snezenka123
6. lis 2016

@bzukk a vidíš na testu nějaký náznak?

zizulka2008
6. lis 2016

Zdravím dámy, minulý měsíc bud falešne plus nebo to odešlo s MS, testovala jsem 4dny před MS. Dnes jsem 14dpo a den očekávání MS a vykouklo na me toto, předevčírem bylo snehobilo. Dělala jsem dva a na obou čárka slaba ale ruzova a dobře viditelna. CO myslíte vy? Omlouvám se za špatnou kvalitu.

sipkovarose
6. lis 2016

@zizulka2008 já myslím že je to tam 😉 potichoučku gratuluji ,a pak dej vědět jak jsi dopadla 🙂 držím palečky 😉

zizulka2008
6. lis 2016

Děkuji zítra zkusím ještě další a ve středu jsem objednana k dr na prohlídku tak ji to rovnou povím 🙂

brambora28
6. lis 2016

@lucinka58 A proč vubec testujes ovulacni test když si myslíš ze jsi těhotná? Ovulacni ukazuje ovulaci a těhotenský těhotenství, tečka. Nechápu jak tu někdo testuje týden pred MS ovulacni testy protože přece ty taky ukazujou těhotenství. Vůbec bych nejakej ovulacni test neřešila - pokud teda netestujes ovulaci...

bzukk
6. lis 2016

@snezenka123 24.10 jsem začala špinit a trvalo to az do čtvrtku, jinak ms jsem měla mít 30.10. Vždy mám ms silnou a bolestivou, tak mě to zaskočilo. Ale už tomu moc nevěřím. Něco slabého na testu vidím, ale myslím si, že už by měla být čárka o hodně viditelnější. Tak fakt už nevím.

lucinka58
6. lis 2016

@brambora28 Neee, netestuju ovulaci 🙂 Jen jsem včera na nějakým foru četla, že všechny ženský mají pozitivní i ovulační test...... Tak to byl takovej pokus 🙂 Ale máš pravdu - prostě pozitivní těhotenský test je hlavním ukazatelem 🙂

lucinka58
6. lis 2016

@zizulka2008 Myslím si, že je tam - teď aby to hezky sílilo 🙂

zizulka2008
6. lis 2016

@lucinka58 pevne doufám, dekuji🙂 zítra zkusím lady max a ve středu uvidíme co řekne dr 🙂

beybysz
6. lis 2016

@zizulka2008 taky potichounku gratuluji 😉

zizulka2008
6. lis 2016

@beybysz Děkuji moc 🙂

snezenka123
6. lis 2016

@bzukk aha..tak to nevím. Uvidíš. Zkus testnout třeba pozítří a uvidíš. Mé už pekelne boli břicho. .takže to přijde a bude to masakr.

bzukk
6. lis 2016

@snezenka123 tak dokud ms nedorazí tak to ještě není ztraceno 🙂

lucinka58
6. lis 2016

@zizulka2008 no osobně si myslím, ze na doktorku je jeste brzo. Podle me asi jeste nic neuvidí - spis je to tak ba to vzít krev a zjistit hladinu HCG 🙂 ale uvidíš 🙂 ja jdu k doktorce az 14.11., což bych mela byt na zacatku 7tt, tak uvidím....

tesieocu
6. lis 2016

Asi je to tam 🙂