Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

myslím, že ano, udělej si další v pátek
Jakákoliv čárka je čárka. Já ji tam vidím. Držím palce, udělej si další za den dva, mělo by to být zřetelnější 🙂
Holky dnes 28 dc... ms ma dorazit zitra... dnes me boli bricho jako na ms takze si myslim ze dorazi :-/ ale je mi divne.. toci se mi hlava... a bricho boli jinak nez pred ms... tt jsem zkousela naposledy 10 dpo a nic... dnes jsem 12 dpo.. vase nazory?? Snazime se uz 12 mesicuu :(
@han86 Krásně pozitivní.. ať čátky jen sílí🙂
Jo a zapomnela jsem napsat dnes 11dpo
Holky, je to moje poprvé, tak jsem z toho značně nervózní... v pondělí mám jít k dr., tak uvidíme...
@luciasek1987 podle mě dorazí ... Me nic nebolelo ... Zkoušela to z ovulacnima testama?
@zlolda jj díky nechám to být...prostě bud bude nebo ne....pokažde si říkam ze se na nejake testovaní vykašlu...a pak podlednu..ale už to dělám nepřesně, nepravidelne atd...je to jesno stejne to nikdo nevyresi...doktor se tim moc zabyvat nechce...nemuzu mu tam zase nabehnout na ultrazvuk...jen nevim proc mam bolesti vajecniku kde se nemelo ovolnovat vejce...ch´joo..před prvním dítětem to bylo snadne..necítila jsem ani ovulaci ani zvedny progestron nic...až 2 dny pred menses citlivejsi prsa...po malem ale citim uplne vsechno...a to me pak mozna jeste vice stresuje..zbytecne
@zlolda tak ovu testy jsme kupovali, už je mám vyzkoušené, mám s nimi zkušenost dobrou, jen ted jsme se stěhovali a bylo toho moc, tak jsme nějak zapomněli koupit. Ale ovulku mám i tak skoro přesně, takže jsme to vystihli, ale bohužel asi v tom hrála hodně ted ta únava. Jinak já brala clostilbegyt 2 měsíce a nic, pak mi gyn. zvýšil dávku na 2 x denně a hned se zadařilo. Bohužel v 9.tt zamlklé těhu ☹ pak revize a hned po prvni ms jsme mohli zkoušet, ale bohužel to nevyšlo. Tak snad příště. Třeba jako darecek na Ježíška🙂

Holky, co myslite?od spodu. Včera ráno, dnes ráno a teď.. nějak nevím.