icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
lucinka58
15. lis 2016

@baskervile ja mam 3-0-3. A i u prvního těhotenství jsem zaváděna. Kdyz se to polyká, tak me bylo špatně....

lucinka58
15. lis 2016

@zlolda jsem dnes 6+2 🙂

lucinka58
15. lis 2016

@zlolda no, ono na ultrazvuku jde neco vidět az od HCG 1000. Do te doby moc ne.... A jak jsi podle menstruace ty? Vyckej, ono to určitě bude dobrý 🙂

hribek
15. lis 2016

@zlolda cauky mam to skoro stejny jak ty, datumove, i testama, na nekterych je silnejsi uz 12. a 13 zase slabsi, ale zkousela jsem 10kovy testy dr max a pak 25kovy benu a vsude carka je tak doufam ze bude vse ok. jinak meskam cca tyden

kolibricek36
15. lis 2016

@baskervile no,zatím tedy nic nepozoruju - MS má dojít nejpozději 19.11. to budu 31DC - takže se nechám překvapit 😔

baskervile
15. lis 2016

@zlolda Jsem na začátku sedmého, 6+1

baskervile
15. lis 2016

@kolibricek36 tfuj tfuj,držím všechny palce!Kdy zkusíš test?

kolibricek36
15. lis 2016

@baskervile asi až nepříjde MS, bo nervovat se s případným duchem, aby bylo vše OK a pak nic - to nemá cenu

kolibricek36
15. lis 2016

@baskervile Dík, beruško

jullli
15. lis 2016

@petapal moc diky vcera 9dpo a neco vykouklo viz foto a dnes 10dpo a zase tam nic neni..:( tak nevim vim jd brzo no.

baskervile
15. lis 2016

@lucinka58 Kdy máš termín? 10.7.?

lucinka58
15. lis 2016

@baskervile 9.7. na druhé narozeniny mého syna 🙂

kolibricek36
15. lis 2016

@lucinka58 to je dobrý - moje neteř má dva kluky ve stejný den narozené, ale po 6 letech

europa00
15. lis 2016

holky tohle už se dá brát jako pozitivní ovu test že..akorat divné že mám bazálku 37..ale předtím jsem ji nemeřila...za jak dlouho po takové testu dochází k ovulaci??..když bude milování dneska k večeru, jak dlouho spermie putují do vejcovodu...

vanea
15. lis 2016

@europa00 Ahoj, pokud už proužek nezesílí a bude už jen slábnout (uvidíš až si uděláš další test, třeba dnes později večer nebo zítra mezi 10-18hodinou), tak to znamená, že ovulace ti po pozitivním testu přijde do 12-48 hodin. Snažení by mělo proběhnout v den pozitivního testu a pak kdykoliv v těch následujících 12-48 hodinách=) Pokud by ti pozitivní test vyšel i zítra a čárka by byla silnější, tak se to zase o den posouvá. Spermie putují do vejcovodu pár minut (min 30 min po styku by se žena neměla umývat a měla by být v klidu), v děloze umřou do pár hodin, ve vejcovodu se udrží cca 2 dny. (někdo říká že až 3 dny, ale to je už jen v pár procentech případů). V den ovulace už tedy bude test o hodně slabší.

europa00
15. lis 2016

@vanea aha děkuji...ovulaci jsem pouze dle výpočtů měla mít dneska....bolest v levem vaječníku byla řed tydnem když folikul rostl...to jsem mela duchy na testech..pak nic bolest ustala testy negativní...12 den cyklu jsem byla na měření a byl tam jeden veliky folikul v levo 1.6 cm( v pátek) další test zase negativní..takže už jsem si říkala že tu ovulku mít nebudu..od včerejšího dne bolest v podbíškuv dělože a na opačné straně na druhem vaječníku než tam kde byl folikul..takže zmatek...ze srandy jsem zkusila test a vyšel takto...nechráněny styk byl v neděli...( do dneška by tam měli přežít) .-) a bude ještě dnes....ovuluji ale z vaječníku kde nemám vejcovod takže šance na těhu je o dost menší...ale nevadí...jsem ráda že ovulaci mám potvrzenou těma čarkama...zkusím ještě večer a zítra ráno🙂 díky za odpověď

baskervile
15. lis 2016

@lucinka58 Tak já 11.7. 🙂

petapal
15. lis 2016

@jullli já dělala mamatesty skoro nic nebylo vidět.koupila jsem Dr.Max a byly krásný a hezčí z odpolední moči .Máš to brzo vydrž

jullli
15. lis 2016

@petapal diky uz tomu moc nedavam 🙂 ale dojud neni cervena je mizne vse...

lucinka58
16. lis 2016

@baskervile Já to beru tak, že je to tak okolo 😀 Syn měl datum 14.7. a narodil se o těch 5 dnů dřív 🙂 Ale zase budou mít narozeniny blízko sebe, tak můžeme slavit jen jednou 🙂 Ale kdyby to vyšlo na toho 9.7. tak bych byla ráda 🙂

laura1972
16. lis 2016

Tak první snažení po revizi, bohužel nevyšlo ☹ včera TT negativní a dnes ms přišla přesně na den.Takže čekání na další ovulaci a pak snad. Jinak všem novým těhulkám tady,moc gratuluji 🙂

zlolda
16. lis 2016

@lucinka58 super ;)
@baskervile boží
Já pokud tahle apka to počítá správně jsem takto
@hribek nooo já už bych měla mít po ;) jdu až 23.11 k doktorce byla jsem minulou středu ale nebyli nic vidět .... Jinak test sílí a malé taky ;)

zlolda
16. lis 2016

@europa00 ahoj já dělala ovu testy vždy odpoledne ... Byly tmavší ;) a mela jsem dva dny po sobě tmavě cerecky .... Po oplodnění jsem nevstavala jen ležela a povedlo se mi i usnout
;) Takže budu držet pěsti ;) první polo duch na tehu testu jsem objevila 4dpo ;) a pak poradny duch až 11 den ale doporučuji si test nechtít udělat s tím že tam zase nic nebude :D o to větší je pak překvapení ;)

zlolda
16. lis 2016

A co uz jste oznamovali v rodine ? My to asik necháme na mikulase ... Zajdeme za rodicema z balíčkem že nám Mikuláš doma pro ne něco nechal ... ;) Ještě doufám že do té doby budu mít aspoň nějaké foto protože pocirany proužek se mi nechce dávat ... Nebo máte jiné plány na oznámení ?

simi1510
16. lis 2016

@laura1972 ono to mas hele lepsi, jak si psala o tech starostech a tak, tak nez aby to vyslo a zase spatne.... drzim palce 😉 ja mam dostat ms nejak o vikendu... a tehu to ted taky nebude...

laura1972
16. lis 2016

@simi1510 no jasně, snad se obě brzy dočkáme 🙂 třeba na Ježíška🙂

hribek
16. lis 2016

@zlolda super. Ja vcera nevydrzela a koupila digitalni a uz jsem celkem v klidu

zlolda
16. lis 2016

@hribek a víš přesně datum oplodnění?

zlolda
16. lis 2016

@laura1972 kup si ovulační testy ;) pak paty den po ms začni dělat každý den ... U mě jsem delala z odpolední moci ... A jak budou stejně silné čárečky na to vlitnete a není možné ;) já jsem měla ovul posunutou o dva dny takže jsme se trénovali pořád blbě ;) s testem je to jednoduché

europa00
16. lis 2016

holky odbornice na ovu testy nemám s nima zkušenost...ovulaci jsem mela mit podle výpočtu 14 nebo 15.11
14 me začala brutal bolet děloha...ale 14.teho jsem netestovala..až 15 a to vyšel takto ve 13 hodin tn nejsilnejsi...pak v 18, o pul noci a dnes rano...kdy tedy byla nebo bude ovulace..možna byla 14. cteho čárka ještě silnější ale to už nezjistim...můžu se odpichnot jen od toho 15 cteho..to už ten test byl tak na 90% pak už klesal jak je videt...značí to že ovulace je přímo dneska??