Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@baskervile ja furt koukám co napíšeš - jsem mapnuta jak žvýkačka 😀
@kolibricek36
@lucinka58 Tak je to ok,uf,velikostně odpovídáme a srdíčko máme taky.Dostala jsem Utroš a příští pondělí zase ultrazvuk 😀 No,nervy mám furt 😀
@zlolda A krev víš?
@baskervile Gratuluju 🙂 A vítej do klubu utrouše 😀 Už mám pocit, že pomalu žádná z nás bez něho ani nemůže těhotenství udržet jak se tak koukám okolo sebe. Ale je fakt, že já díky němu udržela syna v bříšku, když jsem začala hodně krvácet v 11tt. Teď doufám, že jsem si špinění už odbila na začátku těhotenství a že díky utrouši vše bude v pohodě. Já jdu na další ultrazvuk za 14 dnů 🙂
@baskervile krev 12 dpo krev 26.4 15 dpo krev 67 a dnešní výsledky budou zitra
Jinak zde moje testy .. dělám každé ráno a snažím se co nejvíce zadržet moč pp ranu
@baskervile bezva zpráva - tak at rostete bez komplikaci
@zlolda To vypadá dobře!
@lucinka58 Jak máš utogestan předepsaný?Já 2-0-2.A nevím,jestli ho ráno nepolykat...Teď se cpu ještě Prednisonem,tak snad to všechno zabere
@kolibricek36 Děkuju 🙂 Něco nového u tebe?
@lucinka58 Jo a je tam taky jeden mimís 😀
@lucinka58 aha to jsem nevěděla já u doktorky byla ale viděla jen zvětšenou sliznici ... Takže na pořádně zkoumání mě čeká az 23.11 ... Tak se dozvím něco víc ... A v kterém jsi týdnu ?
@baskervile díky .. v kterém jsi týdnu ?

Tohle je foto ze vcera