icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
leniii
16. lis 2016

Holky, co myslite?od spodu. Včera ráno, dnes ráno a teď.. nějak nevím.

lena27
16. lis 2016

myslím, že ano, udělej si další v pátek

kaare
16. lis 2016

Jakákoliv čárka je čárka. Já ji tam vidím. Držím palce, udělej si další za den dva, mělo by to být zřetelnější 🙂

hribek
16. lis 2016

@zlolda nevim, posledni sex kdy to mohlo byt a asi i bylo byl 23.10. druhej den odjizdel na 14 dni pryc... takze by to takto i souhlasilo

luciasek1987
16. lis 2016

Holky dnes 28 dc... ms ma dorazit zitra... dnes me boli bricho jako na ms takze si myslim ze dorazi :-/ ale je mi divne.. toci se mi hlava... a bricho boli jinak nez pred ms... tt jsem zkousela naposledy 10 dpo a nic... dnes jsem 12 dpo.. vase nazory?? Snazime se uz 12 mesicuu :(

lucinka58
16. lis 2016

@laura1972 změnou, zadari se hned další měsíc 🙂 tělo je teď pohnojené. Ja po revizi otěhotněla druhy měsíc - ten první jsme dodržovali na doporučení lékařky šestineděli 🙂 a to jsme se týden po revizi brali.... Takze žádná svatební noc ani vášnivá svatební cesta 😀

han86
16. lis 2016

Ahoj holky, včera dopoledne, odpoledne a dnes ráno... myslíte, že je to už jasný????

simi1510
16. lis 2016

@laura1972 v to se snazim verit 🙂 dostat nej darek 🙂

svobodka14
16. lis 2016

@han86 Krásně pozitivní.. ať čátky jen sílí🙂

bredda
16. lis 2016

@han86 krásný jasně pozitivní 🙂

jullli
16. lis 2016

Nesnasim loveni duchu :( uz at dorazi ms nebo test... Co rikate je tam neco nebo je to ryska? Prvni drmax druhy mamatest

jullli
16. lis 2016

Jo a zapomnela jsem napsat dnes 11dpo

petapal
16. lis 2016

@jullli já vidím ducha na obou 😁kdy by jsi to měla dostat měla jsem dlouho duchy a pak najednou zacli carecky lépe vidět.Projde mi to jak u mne takže potichu bych doufala

petapal
16. lis 2016

@han86 gratuluji

petapal
16. lis 2016

@leniii ano

jullli
16. lis 2016

@petapal ovulace byla 26-27dc(26stejne silne carky 27lehounce slabsi a 27uz se zvedla teplota) takze mam ooopravdu hodne dliuhy cyklus . ale je to tim ze jsem byla na laparoskopii a pocitaji mi to od ne laparoskopie a dnes je to 37dc takze 11dpo

jullli
16. lis 2016

@petapal jinak dostat to mam zitra nebo v patek

lucinka58
16. lis 2016

@hribek Digitální je největší jistota 🙂 Gratuluju 🙂

lucinka58
16. lis 2016

@jullli Já si myslím, že se tam taky něco rýsuje, ale udělala bych si digiální - budeš vědět na čem jsi 🙂

lucinka58
16. lis 2016

@han86 Gratulace, je to tam 🙂

jullli
16. lis 2016

@lucinka58 a neni na digi brzo?

han86
16. lis 2016

Holky, je to moje poprvé, tak jsem z toho značně nervózní... v pondělí mám jít k dr., tak uvidíme...

zlolda
16. lis 2016

@europa00 já bych řekla že vajicko se ti uvolnilo už 15 ;) píšou tom že pak do 12 až 48h by se mělo uvolnit ale každé se uvolňuje jinak ;) ... Příště dělej podctivě každý den ;) já si koupila vždycky dva balení a sledovala se déle ;)

zlolda
16. lis 2016

@hribek juuu ;) tak super to jsi o 6 dne přede mnou ;)

zlolda
16. lis 2016

@luciasek1987 podle mě dorazí ... Me nic nebolelo ... Zkoušela to z ovulacnima testama?

zlolda
16. lis 2016

@jullli podle mě je tam krásný duch :-* zkus tes ještě ráno a co nejdéle zadržuje curani ;)

europa00
16. lis 2016

@zlolda jj díky nechám to být...prostě bud bude nebo ne....pokažde si říkam ze se na nejake testovaní vykašlu...a pak podlednu..ale už to dělám nepřesně, nepravidelne atd...je to jesno stejne to nikdo nevyresi...doktor se tim moc zabyvat nechce...nemuzu mu tam zase nabehnout na ultrazvuk...jen nevim proc mam bolesti vajecniku kde se nemelo ovolnovat vejce...ch´joo..před prvním dítětem to bylo snadne..necítila jsem ani ovulaci ani zvedny progestron nic...až 2 dny pred menses citlivejsi prsa...po malem ale citim uplne vsechno...a to me pak mozna jeste vice stresuje..zbytecne

hribek
16. lis 2016

@zlolda diky uvidime co dr. jdu tam 5.12. driv nema smysl, chci aby uz bylo i srdicko

laura1972
16. lis 2016

@zlolda tak ovu testy jsme kupovali, už je mám vyzkoušené, mám s nimi zkušenost dobrou, jen ted jsme se stěhovali a bylo toho moc, tak jsme nějak zapomněli koupit. Ale ovulku mám i tak skoro přesně, takže jsme to vystihli, ale bohužel asi v tom hrála hodně ted ta únava. Jinak já brala clostilbegyt 2 měsíce a nic, pak mi gyn. zvýšil dávku na 2 x denně a hned se zadařilo. Bohužel v 9.tt zamlklé těhu ☹ pak revize a hned po prvni ms jsme mohli zkoušet, ale bohužel to nevyšlo. Tak snad příště. Třeba jako darecek na Ježíška🙂

jullli
16. lis 2016

Tak ted vecerni test. Jsem opravdu zvedava co z toho bude a nebude zitra ma byt ms nebo v patek