Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@nitakka Díky, tak snad se to něco zaklube pěkně hluboko :D Aspoň na dalších 8 měsíců :D
@jullli jj z ranní čistý... ale přišlo mi, že i při tom prvním byly u mě ráno testy horší než večer... tak nevím no :-/ Dneska 29 DC, po té revizi vůbec nevím, jak dlouhý cyklus nakonec bude, dle doktora jsem to měla teď nějak dostávat :-/ Dle aplikace má přijít o víkendu dle dřívějších výpočtů... Tak nevím no. Kdyby byl bílý, řeknu si, jo s tím jsem počítala... ale nepočítala jsem, že se objeví duch no ☹
Počkala bych dva dny a znovu zkusila udělat test. 🙂 ale duch tam je no 🙂
Dnes jsem 43 DC, MS mám nepravidelnou... Asi zajedu koupit digitální test :D
Před týdnem jsem dělala digitální test a byl negativní
@its_my_life Gratuluju, je to tam 🙂
@pipiala Něco tam vidím ;) Mně se tedy stal pravý opak, že po zaschnutí je čárka viditelnější, ale myslím, že i záleží na testu.
@lucinka58 Díky, snad bude sílit 🙂 Na dálnice mám ještě 2 týdny čas, přítel bude mít narozeniny, tak dostane dáreček :D
@lucinka58 neco tam je uz asi 2-3den :( normalne uz chci asi ms jelikoz tohle je hrozne na mamatestu jsou carky silnejsi (ale ten byva falesny) a na drmaxovi uz druhy den je taky naznak carky tak nevim spatne se tp foti. Bohuzel nemam moznost ted koupit digi abych vedela na cem teda jsem :(

@simi1510 vidím je taky,kolikaty jsi den cyklu???