icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
ywushka
17. lis 2016

@simi1510 vidím je taky,kolikaty jsi den cyklu???

simi1510
17. lis 2016

@ywushka vcera 28dc, byly dělané vecer, dneska rano jsem zkusila s prvni ranni a bílo.... tak uvidime co bude.

Ja si prisla vcera jak blázen, ze nevidim ani uplne bílo a na duchy jsem si hrat nechtela ale nikdy 😃

its_my_life
17. lis 2016

@nitakka Díky, tak snad se to něco zaklube pěkně hluboko :D Aspoň na dalších 8 měsíců :D

ywushka
17. lis 2016

@simi1510 No ja jsem dnes 32dc, v nedeli podle tech hormonu jsem mela mit menzes, to znamena 28dc - nejpozdeji....teplotu mam porad kolem 37 stupnu, ale taky ma bilo dnes.... 😉 - uz jsem rikala, at radeji to dojde normalne a nebo at udela druhou carku, nez toto sebetyranstvi

jullli
17. lis 2016

@simi1510 simi ty mas ted cisty test? Ja taky :( vcera duch a dnes rano zas nic dnes nebo zitra ma dojit ms a uz na to kaslu

simi1510
17. lis 2016

@jullli jj z ranní čistý... ale přišlo mi, že i při tom prvním byly u mě ráno testy horší než večer... tak nevím no :-/ Dneska 29 DC, po té revizi vůbec nevím, jak dlouhý cyklus nakonec bude, dle doktora jsem to měla teď nějak dostávat :-/ Dle aplikace má přijít o víkendu dle dřívějších výpočtů... Tak nevím no. Kdyby byl bílý, řeknu si, jo s tím jsem počítala... ale nepočítala jsem, že se objeví duch no ☹

jullli
17. lis 2016

@simi1510 ja uz to nechapu no asi proste budu cekat co ms merim i bt ztrosku klesla ale stale nahore

simi1510
17. lis 2016

@ywushka právě no... buď ať to je a nebo není ....

Ale toto jsem měla dříve taky, že ms týden nikde a test bílý.... a pak najednou přišla mrcha...

ywushka
17. lis 2016

@simi1510 No jenze ja bych po tech hormonech mela mit ms hned, to znamena do dvou dnu po vysazeni, naposled to tak bylo. Ted pokud dojde, mame posledni sanci na otehotneni, pokud to nevyjde, tak jdu na laparku a pritel na spermiogram

simi1510
17. lis 2016

@ywushka držím pesti at to vyjde!!!!

pipiala
17. lis 2016

Dobrý den, ráno jsem našla //, ale po zaschnutí druhá čárka je spíš duch. Stává se to? Foto je z rána a ve skutečnosti šla druhá čárka vidět víc než na foto. Děkuji

nikita27lfc
17. lis 2016

Počkala bych dva dny a znovu zkusila udělat test. 🙂 ale duch tam je no 🙂

pipiala
17. lis 2016

Dnes jsem 43 DC, MS mám nepravidelnou... Asi zajedu koupit digitální test :D

tornadolu
17. lis 2016

@pipiala ahojky jak dlouho jsi bez MS?

tornadolu
17. lis 2016

@pipiala ja jde dneska 40Dc a Ms nikde..Ms mam taky nepravidelnou

pipiala
17. lis 2016

@tornadolu Ahojky, minulý měsíc jsem byla na vyvolávačce, MS dorazila 5.10 a trvala 3 dny. A od té doby jí zase čekám

pipiala
17. lis 2016

Před týdnem jsem dělala digitální test a byl negativní

tornadolu
17. lis 2016

@pipiala tak to je na tom stejně taky jsem byla na vyvolavačce a teď čekám.test sis dělala?ja jo a bili..

tornadolu
17. lis 2016

@pipiala no ja dělala včera test a bili... V pondělí jdu k novému gynekologovi tak jsrm zvědavá co mi řekne...

pipiala
17. lis 2016

@tornadolu Ano, dělala. Foto jsem posílala ;)

lucinka58
17. lis 2016

@its_my_life Gratuluju, je to tam 🙂

tornadolu
17. lis 2016

@pipiala no tak uvidíš třeba jsi tehu😉

lucinka58
17. lis 2016

@pipiala Digitální je určitě větší zárukou jak honit duchy 🙂

jullli
17. lis 2016

@simi1510 tak co simi? Ja ted odpo zas duch na drmaxovi a dnes 12dpo

its_my_life
17. lis 2016

@pipiala Něco tam vidím ;) Mně se tedy stal pravý opak, že po zaschnutí je čárka viditelnější, ale myslím, že i záleží na testu.

lucinka58
17. lis 2016

@jullli Něco tam je..... 🙂 Ale jestli sili, tak to nepoznam..........

its_my_life
17. lis 2016

@lucinka58 Díky, snad bude sílit 🙂 Na dálnice mám ještě 2 týdny čas, přítel bude mít narozeniny, tak dostane dáreček :D

jullli
17. lis 2016

@lucinka58 neco tam je uz asi 2-3den :( normalne uz chci asi ms jelikoz tohle je hrozne na mamatestu jsou carky silnejsi (ale ten byva falesny) a na drmaxovi uz druhy den je taky naznak carky tak nevim spatne se tp foti. Bohuzel nemam moznost ted koupit digi abych vedela na cem teda jsem :(

tornadolu
17. lis 2016

@lucinka58 taky mam doma digi ale nevím jestli ho mam zkusit

jullli
17. lis 2016

@lucinka58 jinak uz od 7dpo me boli prsa jinak nic takovy mam graf nevim jestli se v tom vyznas dnes jsem teda vstavala o trictvrte hod driv takze teplota byla o 0,1 nizsi ale podle me by byla klasicky 36,9..