Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Zajedu pro digitální test, mám si ho udělat ještě dnes nebo až ráno? (do zítra to asi nevydržím :D)
@ywushka Vypadá to, že ti teplota celkem dost lítá. A ovulaci tam teda nevidím. Pokud proběhla ovulace, tak se po ní teploty drží nahoře. Šel by jasněji vidět ten rozdíl mezi teplotami před ovulací, které jsou nižší a teplotami po ovulaci, které jsou vyšší. Míváš pravidelný cyklus? Pokud ti MS nepřijde a test ti vyjde negativní, tak bych šla k lékaři na prohlídku. Držím palce 🙂
@zlolda kde jsi to našla?
@lucinka58 No jo,je to +- týden.Hlavně aby to tentokrát vyšlo.Já mám takovej neskutečnej strach z pondělka.Jdu na kontrolní UZ.Snad se to nepodělá ☹
@jullli Hele, klidně si na oslavě něco dej. Já jsem názoru, že děti se mají pořádně zapít už na začátku 😀 Já třeba u syna, měla ve čtvrtek negativní test - vypila jsem 2 litry vína, v sobotu jsme měli další párty - trošku jsem špinila a řekla jsem si, že to dorazí a vypila asi 1 litr vína.... A v pondělí byla jasná dálnice 😀 A syn je naprosto v pořádku 🙂)))
@baskervile Neboj, já jdu až za týden a taky nic jinýho nezbývá než doufat. Teď s tím bohužel nic nenaděláme. Utrogestan máš a to je hlavní na udržení prosperujícího těhotenství. Zase na druhou stranu já jsem zastánce toho, že pokud už je špatnej základ, tak ať raději odejde dřív jak se třeba v 13 tt rozhodovat o přerušení těhotenství, nebo nedej bože ve 20 tt rodit neprosperující miminko nebo mrtvé miminko....... Já si zažila 2 neúspěchy a vím jak to bolí, ale musí si to člověk oplakat, zvednout hlavu a jít dál s tím, že bude věřit, že tentokrát to dobře dopadne 🙂 Já věřím 🙂 A věřím i za Tebe 🙂

@tornadolu pokid mas zkusila bych ted by se mi taky hodil :D